Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Nabídka hlídání dětí, pořádání výtvarných kurzů, kurzů pro rodiče s dětmi, workshopů a přednášek.

Služby - pořádání firemních akcí - eventy pro zákazníky - dětské dny a oslavy.

Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Svatební salon Půjčování - svatební a společenské šaty - pánské obleky.

Svatební salón. Půjčovna: -nejnovější luxusní modely svatebních šatů -pánské obleky a smokingy -šaty pro družičky -chlapecké obleky -závoje všech délek a tvarů -peleríny -ozdoby do vlasů -panenky, prsteny a srdce na auto -střevíce. Zajištění, služby: -svatební oznámení -snubní prsteny -svatební kytice -hudbu a video.

Služby: - příležitostné, krátkodobé či pravidelné hlídání dětí ve věku 2, 5-6 let

Agentura Harmonie poskytuje své služby od roku 1997 a po celou dobu je naší prioritou zabezpečování co nejkvalitnějších služeb pro naše zákazníky. Nabízíme kompletní servis v oblasti péče o děti a domácnost, zprostředkujeme pro Vás všechny činnosti, které nemáte čas nebo chuť dělat. Realizaci objednávky zajistíme do 48 hodin zcela podle Vašich ...

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Svatební agentka: - zásnuby na míru - organizace svateb - koordinace svateb - firemní večírky - marketingové poradenství aj.

Pohřební služba. Služby: - v oblasti pohřebnictví a na pohřebištích. Kompletní pohřební a hřbitovní služby: - převozy zesnulých - rakve a vybavení - pohřbení do hrobů i žehem - výkopy hrobů - květinová výzdoba - hudební doprovod - smuteční oznámení. Správa pohřebiště. Prodej: - hřbitovní doplňky (vázy, lucerny, svíčky a ...

Prodej, pronájem: - zábavní automaty a jukeboxy, fotbálky, šipky, herní automaty, dětské automaty, kulečníky, šipkové terče, flippery.

Zpracování: -technických tkanin, aplikace kování -grafické studio. Reklamní činnost: -bannery. -reklamní poutače Thermosublimační tisk -potisk polyesterového textilu Výroba, e-shop, prodej, pronájem: -reklamní stany -nůžkové stany s vysokou odolností -prodejní stánky -zahradní altány -technických textilií -dílenské ...

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

E-shop - kancelářský nábytek - ložnice - knihovny - kuchyně - sedací nábytek - dětský nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Pronájem skákacích hradů.

Návrhy, prodej, instalace, pronájem, servis: - profesionální světelná, zvuková a obrazová technika - specíální efekty - bubliny, mlha, sníh, cryo, konfety, pyro - nosné a deko konstrukce pro techniku - LED technologie - laserová show - materiály pro design a reklamu - veškeré vybavení pro disco, kluby, divadla, kulturní, obchodní centra, ...

E-shop: - infrasauny - mobilní vířivky - mobilní klimatizace - skákací atrakce - trampolíny

Přímý dovozce, výroba, velkoobchod, internetový obchod, prodej: - velikonoční, vánoční i celoroční dekorace do interiéru Velikonoční ozdoby-barvy na vejce, obtisky, samolepky, košilky na vejce, plyšová kuřátka, věnečky, zápichy, plastová vajíčka, věnce, pomlázky, slepičky. Vánoční ozdoby -okenní folie bez lepidla, slaměné dekorace, přírodní ...

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Svatební velkoobchod: - svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - bižuterie - závoje, vlasové ozdoby - bolerka, rukavičky.

Služby: -profesionální technické zajištění kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem, prodej: -velkoplošné LED obrazovky LEDVIEW, velkopošná obrazovka -promo akce -pronájem pódií. Realizace, provozování, servis: -fotovoltaické elektrárny na klíč -solární - fotovoltaické panely -monitorovací systém ENERGOMONIT pro ...

Svatební agentura: - komplexní služby pro nevěsty - koordinace svateb - půjčování a výroba svatebních dekorací a rekvizit - půjčování originálních svatebních šatů.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.