Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Prodej, půjčovna: - párty stany.

MOTOKOLOBĚŽKA XCOOL Outdoor XCOOL hračky Létající ryby Balónkové dekorace. Héliové balónky.

svatební agentura - svatební servis (svatby od A do Z)

Pronájem, půjčovna - párty stany - skákací hrady - nafukovací skluzavky - trampolíny.

Zábavný servis 365.cz Pronájem atrakcí - skákací hrady, nafukovací atrakce, sportovní atrakce, pouťové atrakce, cukrová vata, malování na obličej, třpytivé tetování, balónkové dekorace, nůžkové stany, maskoti, tvořivé dílny, klauni, animátoři, fun food. Pořádáme akce pro děti, zajistíme animační programy, soutěže, produkční činnost, ozvučení.

Dětská kavárna - nekuřácká a bezbariérová provozovna - WIFI připojení - přebalovací pult - trampolína - houpačka - dětské židličky - hlídání dětí - narozeninové oslavy na míru.

Pronájem bungee trampolíny, zábavných atrakcí a motokár. Pořádání firemních a sportovních akcí. Lyžařská škola.

Pořádání firemních akcí na klíč. Půjčovna: - vybavení na firemní akce - nábytek - rekvizity - dekorace.

E-shop: - svatební dekorace - papírová brčka, sáčky - papírové nádobí - párty dekorace - stuhy, nálepky, sešity

Svatební agentura Kompletní zajištění svateb včetně květin, hudby, svatebních fotografií a oznámení. Půjčování společenských oděvů a doplňků.

Svatební salon. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky, smokingy - šaty pro družičky - chlapecké obleky.

Vytvořte si své osobní internetové svatební stránky. Nemusíte umět programovat. Profesionálně vypadající stránky ihned k dispozici.

Nabízíme pronájem kvalitních párty stanů, nůžkových stanů a dalšího vybavení (pivní sety, cateringový nábytek, venkovní topení, osvětlení, mobilní wc, ...) pro Vaše firemní i soukromé akce Naše půjčovna nabízí komplexní pronájem - doprava, montáž a demontáž je v ceně pronájmu. Organizujeme všechny typy akcí - uspořádáme pro Vás akci na klíč. ...

Služby: - úklid domácností - hlídání dětí - péče o seniory

Pronájem: - Foto robot, SelfieBot na vaši akci - na firemní večírek, ples, na svatbu, na dětské dny. FotoBot - fotoaparát Canon, ve spojení se špičkovým objektivem, vytištěné fotografie na profesionální termosublimační tiskárně.

Rodinné služby zajišťují kompletní služby pro rodiny a domácnosti a to od zajištění nové pracovní příležitosti, včetně rekvalifikace, přes pečovatelské služby, hlídání dětí a obslužné činnosti pro rodinu a domácnost až po vyklízení pozůstalostí a nemovitostí po vystěhování.

Zabýváme se sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvím. Nabízíme promotéry, hostesky (databáze 3000), společenské akce, průzkum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktivní marketing, eventy, road show.

Agentura Svět dětí poskytuje mnoho služeb spojených s péčí o děti: - školička - minijesličky - hlídání dětí - pořádání narozeninových oslav

Mateřské a dětské centrum - přednášky a kurzy pro dospělé i děti - soukromá školka.