Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Herny pro děti, příměstské tábory, hlídání dětí, pořádání dětských oslav.

Dětské centrum: - plavání, cvičení s dětmi - pidiškolka.

Pronájem techniky, montáž, demontáž - pódia - schůdky - zástěny.

Zajištění občerstvení na základních či středních školách, na různé kulturní a sportovní akce, až po plesy, rauty a oslavy všecho druhu. Vending a veškeré služby s tím související Pronájem: - zábavné atrakce - hrad, loď, skluzavka - trampolíny s ochrannou sítí.

Pronájem nafukovacích atrakcí - sportovní atrakce, párty stany, skákací hrady, nafukovací skluzavky pro děti a jiné.

Svatební agentura: - organizace, zajištění, příprava svateb, svatby: - koordinace svatebního dne - organizace, příprava večírků, narozeninových oslav, rodinné oslavy. Tlumočení, tlumočnické služby, překlady, překladatelské služby: - nizozemština.

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Dětské hřiště Bambino nabízí zábavné dětské atrakce, krátkodobé hlídání dětí, dětské oslavy, tvořivé večery.

Prodej a půjčovna společenských a svatebních šatů všech velikostí. Naleznete u nás kvalitní šaty za velmi příznivé ceny. Přizpůsobíme se Vaší pracovní době i o víkendy a večerní hodiny. Dále Vám zajistíme svatební oznámení a snubní prsteny z titanu nebo chirurgické oceli.

Provoz a pronájem zábavných nafukovacích atrakcí pro děti i dospělé.

Služby: - pronájem zábavních atrakcí - nafukovací hrady - simulátory - trampolíny - realizace programů

Služby: - svatební agentura - půjčovna svatebních a plesových šatů

Ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí - zapůjčení zastřešení s podiem a základní nasvícení - provoz nahrávacího studia.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. Sadové a parkové úpravy, zahradní práce.

Pohlídáme vaše děti a vy si v klidu můžete zařídit co potřebujete.Úřady, lékař, nákupy atd.Stačí jen zavolat a domluvit se.Hlídání dětí je v rodiném domu v klidné a zelené části Prahy s vlastní zahradou, kde je pro děti připraveno příjemné, klidné a bezpečné prostředí, které je vybaveno hračkami a vzdělávacími pomůckami tak, aby se děti cítily ...

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro děti

Hřbitov zvířat: - pohřbívání drobných zvířat, psů a koček.

Magie, iluzie a kouzelnícké vystoupení

Prodejna a e-shop s nafukovacími balonky, héliem a dekoracemi na párty.

Pohřební služba. Naše služby: - kompletní pohřební služby na nejvyšší profesní úrovni - obřady a zpopelnění se provádějí ve vlastním zařízení - obřady v Praze, Roudnici n/L. a Mělníku - NONSTOP převozy po celé ČR - vytváření parte již při objednávce pohřbu je samozřejmostí.

Půjčovna - kostýmy a dekorace. Krejčovské služby. Grafické služby, tisk, výroba vizitek.