Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Výroba a pronájem: Nafukovací atrakce: výroba - atrakce viz fotogalerie na www.kubicektextil.cz dle požadavku zákaznáka pronájem - 2x hrad, 1x matrace

Provoz svatební agentury. Nabídka poradenství a seminářů v oblasti zařizování svateb.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Pohřebnictví: -pohřební ústav. -převozy zesnulých -pohřby do země -rozloučení před kremací -kremační obřady v kostele nebo obřadní síni -parte -květiny -hudba -hrobník -autobus pro smuteční hosty -vyřízení úmrtního listu.

Maloobchod, prodej, e-shop: -výtvarné potřeby -papírenské zboží -kostýmy

Vesněnka – pomoc rodinám -služba hlídání dětí v Brně a okolí v domácím prostředí. Jednorázové hlídání dětí v domácím prostředí dítěte, dlouhodobé hlídání dětí v domácím prostředí dítěte, doprovod nebo vyzvedávání dětí ze školy, školky, kroužků. Doučování učiva základní školy v domácím prostředí. Možnost komunikace v cizím jazyce. Hlídání ...

Svatební agentura Na vaše přání zajistíme kompletní svatební přípravu. ... šaty, obleky, doplňky, snubní prsteny...

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Cateringová a svatební agentura - svatby na klíč - catering, rauty, hostiny, bankety.

Pohřební služby a hřbitovní služby Ing. Milan Mašek si Vám dovoluje podat pomocnou ruku při zařizování veškerých náležitostí spojených s rozloučením s Vašimi blízkými. Pohřební služby zajistíme v rámci celé ČR. Hřbitovní služby poskytujeme ve Vrchlabí a blízkém okolí. Zajišťujeme kompletní pohřební a hřbitovní služby, tj. nonstop odvozy zesnulých, ...

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Prodej, pronájem: - párty stany - párty vybavení

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty.

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -plesové šaty -společenské šaty

Pronájem - mobilní šatny - stany, haly, párty stany

Pronájem nafukovacích a skákacích atrakcí, dětských motorek Yamaha-Cross, bateriových motorek a čtyřkolek po celé ČR. Zajištění dopravy.

Služby: - dětské centrum - péče o děti ve věku od 1 do 3 let

Společnost hary catering působí na trhu cateringových a gastronomických služeb již několik let. Cateringové a gastronomické služby provozujeme v rámci celé České Republiky, ale i za hranicemi naší Republiky. Jsme schopní a zkušení partneři pro pořádání společenských firemních i soukromých akcí – rautů, recepcí, koktejlů, číší vína, svatebních ...

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -doplňky do vlasů -ozdoby na auta -pánské obleky. Prodej: -svatební šaty -společenské šaty Nabídka: -svatební oznámení.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -pánské obleky, vesty, košile -dívčí a chlapecké oblečení -závoje, rukavičky -bižuterie -panenky a kytice na auta.