Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Svatební agentura Na vaše přání zajistíme kompletní svatební přípravu. ... šaty, obleky, doplňky, snubní prsteny...

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Cateringová a svatební agentura - svatby na klíč - catering, rauty, hostiny, bankety.

Pohřební služby a hřbitovní služby Ing. Milan Mašek si Vám dovoluje podat pomocnou ruku při zařizování veškerých náležitostí spojených s rozloučením s Vašimi blízkými. Pohřební služby zajistíme v rámci celé ČR. Hřbitovní služby poskytujeme ve Vrchlabí a blízkém okolí. Zajišťujeme kompletní pohřební a hřbitovní služby, tj. nonstop odvozy zesnulých, ...

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Prodej, pronájem: - párty stany - párty vybavení

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty.

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -plesové šaty -společenské šaty

Pronájem - mobilní šatny - stany, haly, párty stany

Pronájem nafukovacích a skákacích atrakcí, dětských motorek Yamaha-Cross, bateriových motorek a čtyřkolek po celé ČR. Zajištění dopravy.

Služby: - dětské centrum - péče o děti ve věku od 1 do 3 let

Společnost hary catering působí na trhu cateringových a gastronomických služeb již několik let. Cateringové a gastronomické služby provozujeme v rámci celé České Republiky, ale i za hranicemi naší Republiky. Jsme schopní a zkušení partneři pro pořádání společenských firemních i soukromých akcí – rautů, recepcí, koktejlů, číší vína, svatebních ...

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -doplňky do vlasů -ozdoby na auta -pánské obleky. Prodej: -svatební šaty -společenské šaty Nabídka: -svatební oznámení.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -pánské obleky, vesty, košile -dívčí a chlapecké oblečení -závoje, rukavičky -bižuterie -panenky a kytice na auta.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem.Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Centrum pro rodinu. Hlídání dětí od 1 roku. Tým chův s certifikovaným vzděláním. Výtvarné, hudební, pohybové činnosti.

Tyrk Stage. Služby: - ozvučení, osvětlení - stavba podií

Služby: - ozvučení - osvětlení - pódia Půjčovna: - ozvučení - DJ technika - pódia - videoprojekce

Svatební dům: - svatební šaty - pánská móda - pánské obleky, pánský oblek - společenské šaty - spodní prádlo - dětská móda - dámská pbuv - pánská obuv - haute couture - slavnostní móda doplňky : - svatební čelenky - svatební klobouky - svatební stuhy - svatební závoje služby : - půjčovna svatebních šatů - půjčování svatebních ...