Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Hlídání dětí do 6 let Jesle - děti od 1 do 4 let věku

Služby: -malování na obličej Půjčovna: -nafukovací skákací hrady

Výroba, prodej: - popcorn - cukrová vata - ledová tříšť Provoz, pronájem: - skákací hrady

Poskytuje - hlídání dětí po celých 24 hodinpořádání - zájmové kroužky - zábavná odpoledne - dětské párty Jesle

Dětský koutek - pro děti od 0 do 6 let věku - odborné a profesionální hlídání dětí - domácí prostředí

Mateřská škola Creative Kids s výukou angličtiny. Moderní a profesionální centrum pro předškolní výchovu. Pro děti je připraveno kvalitní pedagogické a cíleně pozitivní zázemí. Možnost výběru dne docházky do školky, individuální přístup. Denní hlídaní - na přání zajistíme hlídání dítěte mimo otevírací dobu školky, včetně víkendu ...

Chůvička Brno Miniškolka, hlídání dětí. Hlídání u Vás doma (chůva s vlastní dopravou) Hlídání u nás v našem centru (máme vlastní děti, je tady zahrada, pískoviště, houpačka…) Miniškolka s pravidelným programem (klikněte pro víc informací) Převoz a doprovod dětí (ze školy, do školy, kroužky). Další činnosti - malování na obličej - ...

Hlídání dětí: - krátkodobě i dlouhodobě - individuálně i skupinově - u nás i u Vás doma prostřednictvím chův. Úklid domácností prostřednictvím ověřených a vyškolených pracovnic.

Půjčovna - nábytek pro kulturní, propagační a společenské akce, soukromé oslavy a svatby

Služby: -hlídání dětí. -úklid domácností. -hlídání, venčení psů. -doučování (základní škola) -organizace narozeninové oslavy pro děti.

Půjčovna a výroba: -svatební šaty -společenské šaty Nabídka: -oznámení -doplňky -bižuterie -pánské košile -kravaty -potřeby pro družičky a mládence.

Výroba, prodej, pronájem: -velkoprostorové stany -historické stany -indiánská týpí -nafukovací skákadla -plachty a prodejní stánky.

Čištění komunikací a zimní údržba Péče o zeleň Pohřební služby a krematorium Veřejné osvětlení Opravy komunikací Dopravní značení Odpady Reklama

Nesehnali jste v Liberci školku? Nevadí, jsme tu ještě My - Kuřátka a jsme tu právě pro Vaše dětičky :-) Dětem se snažíme individuálně věnovat, zpíváme spolu písničky, učíme se básničky, cvičíme, tančíme, kreslíme, hrajeme si. Otevíráme každé ráno od 7.00 a děti si s námi mohou hrát až do 17.00 Mimo tuto dobu se můžeme dohodnout i na ...

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků