Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
SVATEBNÍ SALON Půjčovna, prodej: - dámské svatební a společenské šaty Nově otevřený e-shop. Otevírací hodiny: Úterý 14:00 – 18:00 Čtvrtek - Pátek 14:00 – 18:00

Mobilní velkoprostorové haly, catering. Párty stany. Realizace výstavních expozic. Pódia. Pronájem nábytku, presentační panely. Mezinárodní nákladní doprava. Pronájem stolů, lavic, vitrin

Svatební salon Půjčovna, půjčování: - svatební šaty - společenské šaty - dětské šaty - doplňky. Pobočka: Horní náměstí 409, Olomouc.

E - shop - nafukovací čluny MARINER, EXCURSION, SEAHAWK - trampolíny - zahradní grily - párty stany - bazény a příslušenství - dětské postýlky Prodej - bazény a příslušenství Prodej - nafukovací čluny MARINER, EXCURSION, SEAHAWK - trampolíny - zahradní grily - ...

Pronájem cirkusového stanu i uměleckých vystoupení artistů - pronájem zvířat pro natáčení reklam a filmů

Mikuláš music agency Pořádání hudebních vystoupení.

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...

-výroba nábytku na míru -půjčování párty atrakcí

Hlídání dětí ve věku od 3 let až po předškoláky - v prostorách 2 herny, ložnice - součástí je venkovní prostorná zahrada

Pohřební služba. Převoz zemřelých - stálá služba: tel.: 602 391 128

Pohřební služba. Převozy zemřelých. Dodávky a prodej: -květiny, věnce, kytice. Zhotovení a prodej: -pomníky. Prodej: -urny -hřbitovní svítilny.

Pohřební služba: - kremace - převozy zesnulých - zajištění věnců, uren - pohotovostní služba.

Svatební salon Krissbey ORANŽOVÝ SALON. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Prodejna: -vedle CAFÉ 99.

Svatba dekor. Internetový prodej, e-shop, půjčovna: -dárkové krabičky -dárky pro slavnostní chvíle -svatební autodekorace -doplňky pro nevěsty a družičky, svatební oslavy -figurky na dort -jmenovky na svatební tabuli -kamínky a korálky.

Služby. -hlídání dětí dlouhodobé, jednorázové, nárazové (nejčastěji při návštěvě rodičů divadla, kina, společenské akce....) -o letních prázdninách -na svatbách -dovolená s chůvou -doprovody dětí ze škol a kroužků -pravidelnému zákazníkovi garance hlídání dětí stálou pečovatelkou.

Specializujeme se na hlídání dětí v rodinách. Dlouhodobé i jednorázové hlídání dětí od narození. Hlídání v dětských koutcích, hotelech, svatbách, doprovody do škol, kroužků. Prověřené pečovatelky. Babysitting. Odborné kurzy pro veřejnost. Doučování.

Pronájem dětských nafukovacích atrakcí - hradů.

Pronájem dětských nafukovacích atrakcí.

Pořádáme dětské večírky v rámci oslav svátků a narozenin.

Pohřební služba: -odvozy zesnulých z bytů a nemocnic -převozy zesnulých z i do ciziny -zajištění smuteční vazby -zajištění smutečního oznámení -zajištění veškerých formalit spojených se smutečním obřadem -ozdobné urny a rytí nápisu -prodej rakví -nonstop služba, tel.602118030.