Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pohřební služba Helfi s.r.o. je jednou z nejvýznamnějších pohřebních služeb v Benešově. Poskytujeme komplexní pohřební služby. Pohřební služby můžeme sjednat i u Vás doma. Tímto Vám chceme ulehčit těžkou životní situaci. Poradíme Vám, co vše je nutné k zajištění pohřbu. Naši pracovníci přijedou k Vám domů a dohodnou s Vámi veškeré ...

Braun KG, s.r.o. se specializuje na mezinárodní transport, produkty z dřeva a techniku pro akce.

Pohřební služba: - pohřby - včetně převozu zesnulých - i do zahraničí - zajištění - veškeré služby spojené s pohřbem (rakve, květiny - smuteční kytice, vazby, ikebany) - citlivý přístup. Kompletní pohřební a hřbitovní služby, včetně církevních pohřbů.

Internetový obchod, eshop: - nerozbitné, plastové sklenice - sklenice na rozlučku - nerozbitné nádobí a příbory - prostírání, ubrousky - svíčky, svícny.

Svatební agentura, která zajišťuje svatby na klíč. Realizace kompletních svateb nebo dílčích částí. Specializace na venkovní obřady.

Společnost M.P.M., spol. s r.o. se zabývá pronájmem, prodejem a stavbou párty stanů a stánků. Na českém trhu působíme od roku 1992.Sídlíme na Praze 5. Nabízíme komplexní služby při pořádání nejrůznějších kulturních, společenských, sportovních a firemních akcí v ČR, SR, SRN a Polsku.

Svatební studio DáMa Uherský Brod nabízí k zapůjčení i k prodeji svatební šaty, oblek pro ženicha, šaty do tanečních, pro družičky, dětské obleky, maturitní šaty, šaty pro maminky či jiné luxusní společenské šaty. Ve svatebním salónu Vás učešeme, nalíčíme, oblečeme do svatebních šatů. V nabídce máme novou kolekci šatů značky Maggie ...

Půjčovna karavanů. Dále půjčujeme párty stan, který vás ochrání při vašich oslavách proti nepřízni počasí. Jak před sluncem, tak před deštěm.

Lesní klub pro děti školkového věku v Moravském Krumlově a okolí.

Pohřební ústav - kompletní sjednání pohřbů - tisk parte - hudební smuteční doprovod.

Půjčovna, pronájem: -svatební šaty -svatební doplňky -karnevalové kostýmy -společenské oděvy

Pohřební ústav Josef Kňourek poskytuje kompletní pohřební služby pro Dvůr Králové nad Labem a okolí. Naše pohřební služba je Vám plně připravena pomoci v těžké životní situaci, jako je odchod blízkého člověka. Zajišťujeme smuteční rozloučení, smuteční hudbu, kompletní květinovou vazbu, převoz zesnulého v historickém pohřebním kočáru s dobovou ...

POHŘEBNÍ SLUŽBA KAREL HRADIL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru a pozůstalým zaručuje precizní a ohleduplný přístup.

Rakve: - italské - americké - německé Vysoká kvalita zpracování. Rakve: - levné - ekologické - luxusní Příslušenství: - textilní vybavení - madla - kovové vložky do rakví Ekologické vytápění-infračervený záříč: Použití: - skladovací haly - autoservisy - zahradní restaurace Výhody: - vysoce ekonomický zdroj tepla - topí pouze ...

Eshop s dárkovým balením balónků, party zboží a dekorace

Internetový prodej a e-shop, kamenná prodejna, půjčovna: - společenské šaty -svatební šaty - letní šaty na svatbu - svatební doplňky - dámská taneční obuv - kravaty - čištění a žehlení.

Vybavení na párty, narozeniny, oslavy, svatby i koncerty. Párty stany, skákací hrady, bublifukovače, skluzavky a další.

Nemůžeme zmírnit Váš zármutek, ale můžeme Vám být nápomocni při rozhodování, jakým způsobem doprovodíte na poslední cestě milovanou osobu, která Vás opustila.

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Služby, prodej: -komplexní služby k zajištění pohřbu -zajištění kremačních obřadů -pohřební ústav -církevní obřady -pohřby v kostele s dojednáním termínu mše -rakev, věnce, auta, obřadní síně -varianty pohřbů -převozy zesnulých -nadstandartní -smuteční oznámení, tisk úmrtního oznámení (parte) -smuteční doplňky, květinová výzdoba k ...

Společnost Služby města Moravský Krumlov, příspěvková organizace má na starost správu a údržbu města Moravský Krumlov. Předmětem činnosti naší organizace je správa, péče a rozvoj nemovitostí ve vlastnictví zřizovatele, výroba a rozvod tepla, provozování koupaliště, veřejných WC, čištění města a zimní údržba, odvoz komunálního odpadu, provozování ...

POHŘEBNÍ ÚSTAV MUSIL JAROSLAV s.r.o. zajišťuje kompletní sjednání pohřbu, převoz zesnulých, živou hudbu a pohřeb kočárem s koňmi.