Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Svatební salon. Velkoobchod svatebních šatů Půjcovna, půjčování: - značkové svatební šaty, lodičky - snubní prsteny - svatební oznámení, ozdoby, bižuterie - šaty pro družičky, mládence, ženichy.

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Svatební salon. Svatební a společenské líčení - vizážistika Prodej a půjčovna - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky.

Nabízíme pronájem profesionálních párty stanů, které zastřeší vaše akce jako jsou firemní, soukromé večírky, catering, svatby, koncerty, open-air akce atd.Naše ceny jsou dostupné všem naše párty stany pronajímáme již od 100.-Kč/m.

Svatební salon Brilliant Princess nabízí svatební šaty, plesové šaty a pánské obleky světově známých značek. Poskytujeme kompletní realizaci svateb, oblékneme svatebčany i malé družičky. Nabízíme svatební doplňky, obuv, bižuterii.

Jsme svatební agentura zajišťující unikátní svatby.

Svatební agentura Poskytování svatebních služeb, poradenství a pořádání slavnostních setkání.

Technické zajištění akcí - osvětlení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Technické zajištění akcí - ozvučení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Spolek přátel ...

Svatební salon. Prodej, půjčovna: -svatební šaty. -společenské šaty. -pánské obleky. -šaty pro družičky.

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti pohřebnictví. Se sídlem v Ústí nad Labem se této činnosti věnujeme již od roku 1992. Pohřeb sjednáme u nás v kanceláři nebo můžeme zajet k Vám domů. Poskytované služby: - smuteční obřad s účastí i bez - tisk parte s fotkou nebožtíka (na počkání) - přeprava v rámci České republiky i ...

Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Svatební agentura - zajistí i půjčení šatů - svatby na klíč

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - doplňky.

Prodej - karnevalové kostýmy Půjčovna - karnevalové kostýmy

Služby: -pohřebnictví -kopání hrobů -odvoz zesnulých -zajištění obřadu -církevní i civilní řečníci -parte, obálky -vazba rostlá i umělá -krematorium -převozy zesnulých ze zahraničí -pomníky, náhrobky, hrobky.

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, ...

Svatby na klíč Organizace - firemní a společenské akce.

Činnost: - nabídka svatebních a společenských šatů na prodej i k vypůjčení - zařízení kompletní svatby od A do Z „Svatba na klíč“. - dovoz, výhradní zastoupení - francouzské svatební modelové šaty Cymbeline Paris, Emélie Costa Emelie Costa) a jiné - pánské oděvy: - fraky, smokingy, obleky s vestičkou a plastronem - společenské ...

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Soukromé jesle. Jesličky Hlídání dětí od jednoho roku v soukromých jeslích: - kolektiv do 15-ti dětí. - kvalifikovaný personál, pouze dětské zdravotní sestry. BabySitting - hlídání dětí od narození u Vás doma - individuální ceny. BabyTAXY - přeprava dětí - doprava dětí do MŠ - vyzvedávání dětí z MŠ - doprovod dětí na zájmové ...