Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pravidelné a jednorázové úklidy domácností - zprostředkování hospodyně, chůvy - pravidelné a jednorázové hlídání dětí

Solárium Hlídání dětí Alpinning - jóga - fit-ball - bosu-aerobic - pilates - zumba Posilovna Sauna Sportovní centrum - stolní tenis Sportovní centrum - squash Masáže

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Výstavba - kremační pece Stavba - tunelové pece - kremační pece - vyzdívky

Půjčovna šatů: -tuzemské i zahraniční svatební šaty a doplňky -šaty pro družičky a mládence -dámské společenské šaty -korzety -kostýmy Za bezkonkurenčně nejnižší ceny!

Svatební agentura. Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - pánské obleky - dětské šaty na svatbu a rodinné oslavy - společenské šaty. Doplňkové služby: - květinová výzdoba - líčení - fotografování - limuzína - tisk svatebního oznámení - výroba snubních prstenů - prodej svatební bižuterie.

Osvětlení a ozvučení kulturních akcí - projekce, pódia

Hudební doprovod je tvořen midi sekvencí, klávesovým syntezátorem či akordeonem. Zkušenosti z produkcí na svatbách, oslavách, rautech i z větších veřejných akcí doma a v zahraničí. Náš repertoár je velice široký a obsahuje přes 300 skladeb různých hudebních stylů. Produkci volíme vždy podle skupiny lidí na dané akci, nebo na přání.

Cirkus. Nabízíme pronájmy cirkusových stanů několika velikostí a druhů, s možností postavení kdekoliv dle Vašeho přání. Stany pro různé účely: např. diskotéky, módní přehlídky, společenské akce a jiné. Možno pronajmout stany i s vytápěním. Nabízíme také různá příslušenství, např. maringotky, osvětlení atd.

Hlídání dětí. Úklidové služby. Jednorázový i pravidelný úklid bytů a rodinných domků, následnou pravidelnou výpomoc v domácnosti, společenskou asistenci seniorům, drobné nákupy a různé pochůzky, hlídání dětí od 3 let, hlídání, krmení a venčení zvířecích mazlíčků. Po dohodě také v době Vaší dovolené či jiné nepřítomnosti.

Úklidová agentura. Služby: - úklidové služby v domácnosti - jednorázové, pravidelné služby, úklidy: - vysávání, utírání prachu, žehlení, mytí oken, praní - venčení domácích mazlíčků - hlídání a doučování dětí - péče o seniory: - osobní asistence - zajištění, dovoz, odvoz na vyšetření, rehabilitace - dovoz jídla, ...

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Pohřební ústav: -na požádání pohřby kočárem taženám koňským spřežením. Pobočka ve Zruči n.Sázavou.

Údržba a úklid hrobů: - pravidelné úklidy, jednorázový úklid: - odstranění staré výzdoby, nečistot - omytí náhrobku a kamenných součástí hrobu - úprava nezpevněného povrchu - zalévání rostlin - instalace a zapálení svíce. Další služby: - chemická likvidace plevelu herbicidem - chemická likvidace mechu - ošetření ...

Poskytujeme péči o děti od 0 měsíců věku, pečujeme o děti zdravé, nemocné i postižené a to vše v rozsahu, který nám umožňuje domácí prostředí. Péči provádí zdravotní sestra, nejčastěji všeobecná sestra, dětská sestra a porodní asistentka.

Výroba a prodej kouzelnických rekvizit. Kouzlení.

Svatební salon, prodej svatebních šatů, šatů pro družičky, doplňků pro nevěsty.

Pohřební služba : - převozy po celé ČR - vyřízení veškerých dokladů - zajišťujeme hudbu, květinovou výzdobu.

Provozování pohřební služby.