Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Nabízím zednické, lakýrnické a dokončovací svatební práce.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Svatební ateliér - zajištění svatebních služeb oblečení, oznámení, rozvoz hostů, dorty E - shop - svatební doplňky Půjčovna - svatební a společenské šaty - obleky - svatební doplňky

Celodenní hlídání dětí ve věku 18 měsíců až 4 roky - NON - STOP včetně víkendů

Svatební agentura Nabízíme svatební doplňky, dekorace, fotografování a vše potřebné pro svatební den. Již několik let jsme přímým výrobcem svatebních vývazků, svatebních panenek a panáčků, svatebních dekorací na auto, doplňků a především i tiskovin.

Půjčování: - luxusní zahraniční svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - veškeré doplňky Zajistíme: - tisk svatebních oznámení - snubní i zásnubní prsteny - luxusní limuzínu - svatební kytice.

Pravidelné i příležitostné hlídání dětí - úklid domácnosti - drobné opravy v domácnosti

Pohřební služby: -sjednávání objednávek v bytě -převozy zesnulých v ČR i Evropě -kremační obřady -pohřby do země -církevní obřady -smuteční oznámení na počkání -věnce, kytice -rozptyly a uložení uren, urny -prodej obalů na urny -prodej smutečních a hřbitovních doplňků.

Široká nabídka svatebních dekorací obsahuje – vlizelín, organzu, okvětní plátky růží, svatební svíčky, glitry, skleněné kamínky, písky a drtě různých barev, ubrousky a spoustu dalších dekorací.

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky Zakázkové šití: - šaty pro standardní a latinsko-americké tance

Chcete si chvíli odpočinut nebo potřebujete něco zařídit? Chybí Vám čas na zajištění doprovodu Vašeho malého broučka do školky a babička zrovna není po ruce? Jste na správném místě! Jsme tady pro Vás! Naše agentura se specializuje na široké spektrum služeb pro rodinu a domácnost v Praze a okolí. Jejím úkolem je zajišťovat co nejkvalitnější ...

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Pohřební služba. Zajištění: - smuteční rozloučení - výběr rakví - převoz zesnulých ze zahraničí - parte - květinová výzdoba.

Hodinový manžel - bourací a úklidové práce - vyklízení sklepů a půd - řezání a štípání palivového dřeva - sekání trávy - nákup do domu - montáže a demontáže garnýží, zámků, kování dveří, nábytku - možnost dopravy menších věcí - výměny pracovní desky a dřezu - sklenářské práce - pokrývačské práce ...

Mateřská škola, školka, MŠ. Služby: -hlídání dětí 0-8 let on-line -intenzivní výuka angličtiny -výuka hry na flétnu.

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..

Prodej svítících předmětů -tyčinky -náramky -naušnice -brčka -tyče

MARY & POPP’S AGENCY, s.r.o. Jsme mladá, moderní a dynamická společnost MARY & POPP’S AGENCY, s.r.o. a snažíme se vynikat precizností a spolehlivostí v tom co děláme. Poskytujeme komplexní služby pro rodiny s dětmi, domácnosti a firmy. Zaměřujeme se na hlídání dětí, dětské narozeninové oslavy, doučování školních předmětů pro žáky a ...

Svatby do detailu. Připravujeme, plánujeme, realizujeme a koordinujeme svatební den. Nabízíme svatební tiskoviny, výzdobu, program svatby a poradenství. Bereme svatby vážně, proto Vy se můžete odvázat.

Prodej a pronájem nafukovacích atrakcí: - skákací hrad - nafukovací hrad - skluzavky.