Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Půjčovna, prodej: -svatebních, plesových i společenských šatů všech střihů i velikostí, dívčí šaty, pánské obleky, maškarní kostýmy Prodej: - kytice, oznámení, prsteny, stuhy, mašle, ubrousky, -kravaty, košile, pánské boty Doplňky: panenky a kytice na auta

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Pohřební ústav. Převozy, smuteční obřad, veškeré náležitosti spojené s úmrtím - květiny, věnce, stuhy. Prodej: - hřbitovní doplňky-urny, schránky, svítilny, vázy - květiny - řezané, hrnkové, umělé.

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Svatební a produkční agentura. Služby: - organizace a produkce svateb na klíč - organizace společenských akcí - módní přehlídky. Jsme ryze česká společnost a na trhu působíme od roku 1996. Máme velmi dobré zkušenosti ze zajištěním svateb, společenských akcí a přehlídek na klíč. Nabízíme Vám zajištění lokalit po celé ČR, celodenní ...

Pronajímáme nafukovací atrakce pro děti. Objednejte si na vaší společenskou akci originální nafukovací skákací hrad i s hradbami, který zaručeně pobaví i ty nejmenší děti, velkou nafukovací skluzavku pro odvážné skokany, nebo velké zábavné nafukovací centrum.

Linda Půjčování svatebních šatů. Zajištění dalších potřeb pro svatby.

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.

Svatební salon. Půjčovna a prodej svatebních a společenských šatů. Provozní doba: Pondělí-Pátek 12:00 – 18:00 Sobota zavřeno

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dekorace a doplňky do bytu -keramika, porcelán -hračky -aranžérské potřeby -čaj -koření -bylinky

Svatební agentura Kompletní svatební servis. Půjčovna: -svatební šaty -maturitní šaty -společenské šaty.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Služby: - převozy zemřelých i mimo území ČR - komplexní pohřební služby spojené s konáním smutečního obřadu v kostelích, ve smutečních síních, v krematoriích. Prodej, zajištění: - rakve - zhotovení parte - elektrické hřbitovní svíčky - lampové oleje, svícny, svíčky - příkrovy, pohřební dekorace. Maloobchod, prodej: - květinové ...

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Párty stany JESO jsou elegantní přístřešek pro kulturní akce, výstavní stánky, propagace i svatební hostiny. Multi Pavillon je prostorový modulový systém, který je možno nesčetnými způsoby kombinovat a využít přesně podle Vašich požadavků a představ.

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Úklidové služby města, svoz odpadů. Správa hřbitovů, pokladna, svoz TDO: -tel.:493544743. Městský hřbitov: -Podhradská, tel.:493523222 Sběrný dvůr: -Jičín, Konecchlumská 981, tel.:493524254. -pracovní doba: po - st - pá: 6.00-13.30 hod. út - čt: 7.45-16.30 hod. Záchytná stanice pro zaběhlé psy, psí útulek: -Jičín, ...

Svatební katalog, internetový portál: - svatební šaty - svatby na klíč - spodní prádlo - prsteny, šperky - svatební fotografie - svatební hostiny - svatební fotografie.

Jsme Hlídací Babičky a nabízíme hlídání dětí každého věku. Chcete nás využít jen občas, a když nutně potřebujete? V tom případě je pro Vás SOS hlídání! Do dvou hodin od zavolání je babička u Vás a může hlídat. Cena je 120 Kč/hod Chodíte pravidelně cvičit a nemá Vám kdo hlídat? Jednou za týden zůstáváte v práci déle a není kdo by Vám vyzvednul ...