Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Párty stany JESO jsou elegantní přístřešek pro kulturní akce, výstavní stánky, propagace i svatební hostiny. Multi Pavillon je prostorový modulový systém, který je možno nesčetnými způsoby kombinovat a využít přesně podle Vašich požadavků a představ.

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Úklidové služby města, svoz odpadů. Správa hřbitovů, pokladna, svoz TDO: -tel.:493544743. Městský hřbitov: -Podhradská, tel.:493523222 Sběrný dvůr: -Jičín, Konecchlumská 981, tel.:493524254. -pracovní doba: po - st - pá: 6.00-13.30 hod. út - čt: 7.45-16.30 hod. Záchytná stanice pro zaběhlé psy, psí útulek: -Jičín, ...

Svatební katalog, internetový portál: - svatební šaty - svatby na klíč - spodní prádlo - prsteny, šperky - svatební fotografie - svatební hostiny - svatební fotografie.

Jsme Hlídací Babičky a nabízíme hlídání dětí každého věku. Chcete nás využít jen občas, a když nutně potřebujete? V tom případě je pro Vás SOS hlídání! Do dvou hodin od zavolání je babička u Vás a může hlídat. Cena je 120 Kč/hod Chodíte pravidelně cvičit a nemá Vám kdo hlídat? Jednou za týden zůstáváte v práci déle a není kdo by Vám vyzvednul ...

Kompletní pohřební služby, obřady ve všech síních a hřbitovech, pohřby bez obřadu, převozy do zahraničí.

Pronájem: - Párty Stan s výčepem - catering. Nabízíme: - prostory pro pořádání párty, slavností, prezentací a rautů - prezentace firem - zahradní slavnosti - gastronomické akce - výstavy - restaurační zařízení - svatby - mobilní zastřešení výstavních ploch - sportovní a soutěžní akce - golfové turnaje - ...

Svatební salon - šaty, střevíčky, doplňky Otevírací doba: Po-Pá 10:00 - 18:00 Polední přestávka 12:00 - 13:00 So 10:00-13:00 Po telefonické dohodě je možné domluvit individuální termín.

Navrhneme a kompletně zrealizujeme kulturní a sportovní akce, vzdělávací a firemní programy, teambuilding, outdoorakce, sportovní víkendy, školní akce, svatby, adaptační a harmonizační kurzy, školní výlety, školení, kurzy, večírky pro zaměstnance nebo obchodní partnery, firemní i zaměstnanecké akce, dětské dny, svatby, pivní nebo městské ...

Svatební salon: Pronájem i prodej luxusních svatebních šatů, pánské i družičkovské svatební módy, doplňků a svatební obuvi. Nabízíme kompletní i částečný svatební servis, tématické svatby na míru i svatby na klíč. Svatební agentura Vám šetří čas, starosti i peníze. Zajistíme svatební kytice a výzdobu, svatební dorty, snubní prsteny, foto ...

Práce, služby, úklidová firma: - služby pro rodinu: - hlídání dětí - doprovod do/ze zájmových kroužků - péče o osoby vyžadující zvýšený dohled - služby pro domáctnost - úklidové a pomocné práce, hospodyňky - domovní a bytová údržba - úprava zahradní zeleně Veškeré služby lze sjednat jednorázově i dlouhodobě.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

SVATEBNÍ STUDIO Nabízíme služby svatebního studia a služby svatební agentury. Před návštěvou salonu prosíme o předchozí telefonickou domluvu pro rezervaci vhodného termínu. OTEVŘENO DENNĚ 09.00 - 21.00

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Pohřební služby -zajištění úmrtního listu -odevzdání občanského průkazu a karty pojištěnce -převzetí šatů pro zesnulé -termín obřadu -nabízíme možnost církevních obřadů všech vyznání -vytiskneme vám parte na počkání -převezeme zesnulého k obřadu -zajistíme květinovou výzdobu a také vykopání hrobu -nabídneme kontakt na hudební ...

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

Úklidové práce. Služby, úklid, práce: -úklidové, úklid -úklidová služba kanceláře, dílny, soukromé byty, hotely, penziony -úklid po stavebních úpravách a malířích -úklid sklepů a půdních vestaveb -strojové čištění -hostinská činnost -bezpečnostní agentura -ostraha objektů -odklízení sněhu, shazování rampouchů ...