Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Pohřební služby -zajištění úmrtního listu -odevzdání občanského průkazu a karty pojištěnce -převzetí šatů pro zesnulé -termín obřadu -nabízíme možnost církevních obřadů všech vyznání -vytiskneme vám parte na počkání -převezeme zesnulého k obřadu -zajistíme květinovou výzdobu a také vykopání hrobu -nabídneme kontakt na hudební ...

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

Úklidové práce. Služby, úklid, práce: -úklidové, úklid -úklidová služba kanceláře, dílny, soukromé byty, hotely, penziony -úklid po stavebních úpravách a malířích -úklid sklepů a půdních vestaveb -strojové čištění -hostinská činnost -bezpečnostní agentura -ostraha objektů -odklízení sněhu, shazování rampouchů ...

Pohřební služby, POHŘEBNÍ SLUŽBA NEPOMUK, POHŘEBNÍ SLUŽBA NÝŘANY, POHŘEBNÍ SLUŽBA PŘEŠTICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOBŘANY POHŘEBNÍ SLUŽBA STOD, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOMAŽLICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA STAŇKOV, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ-JIH, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ SEVER, NEPOMUK, PŘEŠTICE, DOMAŽLICE, STOD, STAŇKOV, NÝŘANY, DOBŘANY, KAMENICTVÍ, PŘEVOZY ...

Internetová věštírna - výklady z karet

Pohřební služba. Smuteční obřadní síň. Služby: - hřbitovní - pohřební.

Převozy zemřelých nepřetržitě v ČR. Vyřízení úmrtního listu. Pohřby žehem i do země. Tisk parte. Převozy po celé Evropě.

Pohřebnictví, kompletní pohřební služba: -pohřeb do země -kremační obřad -převozy zesnulých -květinové dary -tisk smutečních oznámení -dechová hudbs -autobus -hrobník -prodej smutečních doplňků.

Vyhledávač dětských potřeb a služeb pro děti..

Pronájem: - nafukovací i jiné atrakce - poníci - kolotoče - houpačky - skákací hrady - klouzačky - balonky.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Pronájem a půjčovna zábavních nafukovacích atrakcí. Nabídka nafukovacích obřích skluzavek, skákacího hradu a bungee trampolín.

Pohřební služba: -smuteční obřady v síni v Holoubkově, v kostele -široký sortiment rakví -tisk parte -veškerá administrativa. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky.

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.