Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pohřební služby, POHŘEBNÍ SLUŽBA NEPOMUK, POHŘEBNÍ SLUŽBA NÝŘANY, POHŘEBNÍ SLUŽBA PŘEŠTICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOBŘANY POHŘEBNÍ SLUŽBA STOD, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOMAŽLICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA STAŇKOV, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ-JIH, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ SEVER, NEPOMUK, PŘEŠTICE, DOMAŽLICE, STOD, STAŇKOV, NÝŘANY, DOBŘANY, KAMENICTVÍ, PŘEVOZY ...

Internetová věštírna - výklady z karet

Pohřební služba. Smuteční obřadní síň. Služby: - hřbitovní - pohřební.

Převozy zemřelých nepřetržitě v ČR. Vyřízení úmrtního listu. Pohřby žehem i do země. Tisk parte. Převozy po celé Evropě.

Pohřebnictví, kompletní pohřební služba: -pohřeb do země -kremační obřad -převozy zesnulých -květinové dary -tisk smutečních oznámení -dechová hudbs -autobus -hrobník -prodej smutečních doplňků.

Vyhledávač dětských potřeb a služeb pro děti..

Pronájem: - nafukovací i jiné atrakce - poníci - kolotoče - houpačky - skákací hrady - klouzačky - balonky.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Pronájem a půjčovna zábavních nafukovacích atrakcí. Nabídka nafukovacích obřích skluzavek, skákacího hradu a bungee trampolín.

Pohřební služba: -smuteční obřady v síni v Holoubkově, v kostele -široký sortiment rakví -tisk parte -veškerá administrativa. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky.

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Výroba, prodej: -párty stany, letní restaurace, zahradní pavilony, prodejní, reklamní a propagační stánky, polyhedrální konstrukce, plastové profily a plotová pole.