Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Půjčovna svatebních a společenských šatů. Půjčovna potahů na židle, párty dekorací a vybavení. Půjčovna a výroba závojů. E-shop svatebního zboží.

Výroba: - banketové skládací stoly - bistro stolky - rautové spony - spony na uchycení skirtingu. Půjčovna, zapůjčení: - stoly - židle.

Nabídka komplexních informací pro snoubence. Databáze firem nabízejících služby v oblasti přípravy a pořádání svateb.

Půjčovna: - společenské šaty - více než 60 modelů večerních šatů dovezených výhradně z USA - módní doplňky - střevíčky - kabelky - šperky.

Půjčovna: -svatební šaty -značkové Španělské svatební šaty St. Patrick.

Půjčovna: -svatební šaty pro nevěsty, ženichy i hosty včetně dětí -lidové kroje na máje. Služby: -svatební oznámení -prstýnky -veškeré doplňky. Půjčovna: 9.května 607, Hořovice.

Půjčovna svatebních a společenských šatů v Berouně. Výběr svatebních oznámení, svatebních kytic, půjčení svatebních doplňků, kadeřnický servis, líčení, manikúra a pedikúra. Provozovna studio Hela

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty.

Půjčovna, pronájem: -svatební šaty -doplňky -snubní prsteny. Šití svatebních modelů na zakázku podle přání zákazníka.

Svatební salon Paris Look: - francouzské svatební šaty Pronuptia - šaty pro všechny typy nevěst do velikosti 62 - doplňky do vlasů - spodní prádlo - oblečení pro ženicha - moderní pánské obleky ve všech barevných tónech - snubní prsteny, oznámení, svatební obuv, výzdobu svatební tabule, šerpy, výzdoba - pro rodiče a svědky ...

Nabízíme komplexní služby pro domácnost každý den v roce, kteroukoli denní dobu. Služby: -hlídaní dětí, jednorázové, pravidelné od narození -chůva -doprovody na mimoškolní aktivity -doučování předmětů v rozsahu ZŠ -hlídání na oslavách -hlídání na firemních akcích Úklidová agentura: ESO V RUKÁVU -jednorázové, pravidelné úklidy ...

Pohřební služba: - provozování pohřební služby - hřbitovní doplňky - úplné vybavení pohřbu - kněz, řečník, v obřadní síni, kostel - věnce, kytice, květinová výzdoba - kopání hrobů - kamenické práce

Výroba, prodej, pronájem a leasing zábavných a nafukovacích atrakcí. Nabídka pouťových atrakcí.

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Technické zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí - např. koncertní turné, firemní akce pro VIP klienty i menší folklorní festivaly: - podia - zvuk - světla. Agenturní a pořadatelský servis.

Pohřební služba. Smuteční síň.

Svatební agentura poskytující profesionální služby pro organizaci a koordinaci svateb, svatebních hostin a obřadů, rodinných a firemních oslav. To vše včetně širokého portfolia doplňkových služeb pro splnění požadavků našich klientů. Připravíme vše tak, aby Váš "Den" byl nezapomenutelným zážitkem.

Půjčovna: -skákací boty. Internetový prodej skákacích bot pro děti i dospělé a chůd pro řemeslníky.

Správa hřbitovů města Brna. Služby: -zahradnické -pohřební.

Pronájem nafukovacích atrakcí (4 různé skákací hrady) a trampolíny s dozorem a obsluhou. Dále nabízíme facepainting - malování nejrůznějších motivů na obličej dětí pomocí speciálních, zdravotně nezávadných barev.

Moravská pohřební služba a krematorium Kanceláře: - v Šumperku na ulici Nerudova a v krematoriu - v Jeseníku v přízemí Schrothova domu - v Červené Vodě v nové smuteční síni.

Výroba, prodej, montáž: - kryty na pískoviště. Výroba: - karnevalové masky.

Svatební agentura Kompletní koordinace svateb.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.