Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Salon Inspirace. Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - kytice, dekorace, doplňky - dětské šaty.

Pohřební služba: -převoz zesnulých a vyřízení dokladů -květinová vazba -kopání hrobů apod.

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

SVATEBNÍ SALON ŠTĚSTÍ V CENTRU JABLONCE NAD NISOU - Vám zaručí, že na výběr svých šatů budete vždy, všichni rádi vzpomínat. Vládne tu milá a příjemná atmosféra. Vybíráte z více než stovky svatebních a stovky společenských šatů, každá právě ty své. - svatební šaty od vel.34-XXL - společenské šaty, plesové šaty od vel. 34-XXL - veškeré ...

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).

Nabízíme svatební doplňky a dekorace nejen pro Váš svatební den, ale i pro různé oslavy a na zútulnění Vašeho domova. Veškeré zboží je skladem, připravené k expedici do 24 hodin. Doprava zdarma při nákupu nad 1777 Kč. Záruka výměny zboží nebo vrácení

Kompletní realizace akcí na klíč: -venkovní akce na náměstích, stadionech, zelené louce atd. Pronájem, prodej, bazar: -koncertní stany -pódia -velkoprostorové stany -osvětlení -ozvučení -pivní sety.

Pronájem: - skákací hrady - skluzavky. Prodej: - nafukovací balónky - cukrová vata. Výroba, prodej: - trdelníky - pouťové perníčky. Zajišťujeme: - zábava na pouti - oslavy - svatby - prezentace.

Služby: -zajištění společenské, firemní, sportovní akce -catering -kompletní zajištění svatby. Půjčovna, pronájem: -velkokapacitní stany -vnitřní dovybavení.

Pronájem nafukovacích dětských atrakcí.

Pronájem dětských nafukovacích atrakcí.

Pronájem nafukovacích i jiných atrakcí pro děti i dospělé.

Pronájem nafukovacích atrakcí, skákacích hradů.

Provozování pouťových atrakcí. Stánkový prodej a výroba pouťových kytek. Nabídka dodání: - autodromu - nafukovacích hradů a skluzavek. Pronájem a prodej nafukovacích atrakcí.

Nabízíme: - vše na svatební výzdobu: - látky a běhouny - stuhy monofilové - stuhy tylové - stuhy saténové - stuhy taftové - stuhy umělé - vývazky - figurky - polštářky pod prstýnky - dekorační kamínky, perličky, peříčka - okvětní plátky růží - svíčky a svícny .

Profesionální zajištění jakékoliv společenské akce či události: - firemní akce - kongresy a konference - inaugurace - vánoční a jiné tématické večírky - promoakce - prezentace - tiskové konference - semináře - svatby - plesy - módní přehlídky - dětské oslavy - catering - hostesky - medializace akcí. Co všechno je ...

Zábavní program: -kouzelník -manipulátor -iluzionista.

Videopůjčovna. Prodej: -videokazety -DVD* -walkmany, sluchátka, kabely, baterie -karty GO**, TWIST.

Provozování atrakce nafukovací hrad. Pronájem nafukovacích atrakcí.

Realizace akcí pro děti. Pronájem: - nafukovacích atrakcí - skákacích hradů - trampolín - dětských atrakcí - facepaintingu - dětských soutěží.