Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Půjčovna: - svatební šaty - pánské obleky - šaty pro družičky - obleky pro mládence - taštičky - ozdoby - závoje - střevíčky Zajistí : - svatební oznámení od 15.01.2010 do 31.01.2020

Péče o hroby. Služby: - pravidelný úklid, údržba, mytí pomníků, zálivku, odplevelení - likvidace mechů a lišejníků - ošetřování rostlin - vysazování květin, trávy či zeleně - výzdoba hrobu.

Zpracovávám texty: - seminární, bakalářské a diplomové práce, životopisy a motivační dopisy, korektury textů v českém jazyce a vytváření dalších textů - recenze, příručky apod.

E-shop Svatební ateliér: - svatební, plesové a maturitní šaty - svatební výzdoba a dekorace.

přerušení: od: 1.9.2013 Komplexní svatební služby šaty, prsteny, kytice, dorty Zakázkové šití - svatební šaty. Svatební salon - svatební a společenské šaty, pánské obleky.

Hlídání dětí již od 1roku - jednorázově či každý den pravidelně - individuální přístup samozřejmostí - klidné prostředí - vlastní hřiště od 16.06.2013 do 31.12.2014

Svatební agentura na klíč: - vyřízení svatebních formalit - půjčování a prodej svatebních šatů, společenských šatů, šaty pro družičky a mládence - půjčovna pánských obleků - prodej doplňků - prodej pánských košil, kravat, motýlků - půjčovna na auta panenky, nevěstu se ženichem, samotné květy, prsteny s ...

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů. Kompletní svatební servis. od 18.12.2009 do 18.12.2015

Služby: -pořádání kulturních, zábavních akcí. -pronájem nafukovacích atrakcí.

Hlídání dětí forma podobná mateřské škole

Svatební studio - Elizabeth - svatební a společenské šaty - snubní prsteny - svatební oznámení - svatební kytice od 01.01.2014 do 01.01.2019

Svatební salon VIOLA. Půjčovna a prodej: - luxusní svatební šaty - šaty pro družičky a mládence - doplňky - ozdoby na auta atd. Prodej, služby: - snubní prsteny - svatební oznámení - foto a videoslužba - svatební kytice až do domu - svatební koláče - dorty. od 01.01.2011 do 31.12.2015

Práce, služby: -výkopové -hrobařské, vypomoc při zrušení starého hrobu -výstavba nového pomníku -pomocné práce.

Půjčovna: -divadelní kostýmy -oděvy historických dob -klasické dobové i netradiční kostýmy. Krejčovství, šití, zakázková výroba: -dámské a pánské oděvy -divadelní, maškarní a karnevalové masky, kostýmy, kroje.

Kominictví. Práce: -kominické, kominík. Zajišťuje oblast: -Třebíč.

Agentura, služby: -hlídání dětí -zajištění hospodyně -doučování ZŠ- M, ČJ, AJ, NJ, RJ, FJ, klávesy, flétna, akordeon, klavír, housle hodiny –pohybová výchova, aerobik, spol. tance, zdravověda -úklid kanceláří. Práce doma: -mytí podlahy, vysávání koberců -utírání prachu z dostupných míst -mytí dveří vchodové, vnitřní, parapetů ...

Prodej - snubní prsteny Svatební salon Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - oblečení pro družičky a mládence.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Půjčovna, pronájem: -kostýmy, masky (pro karnevaly, maškarní plesy aj.) -výběr z 5500 druhů -doplňky -kroje dětské i pro dospělé (horácké, kyjovské aj.). Při větších objednávkách možnost domluvy po telefonu.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -doplňky.

Půjčovna: -svatební šaty. Tisk: -oznámení. Prodej: -snubních prstenů.