Péče o děti zahrnuje nejenom hlídání a vyzvedávání ze školy či z kroužků, ale také aktivní činnosti, jako jsou společenské hry, chození na procházky anebo učení nových věcí. Své dítě tedy můžete bez obav svěřit kvalifikovaným a zkušeným odborníkům.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Služby: -hlídání dětí -školka -jesle pro děti od 6 měsíců. -doučování. Soukromá školka a jesle Brno nabízí profesionální hlídání a doučování dětí pro Brno a okolí. Soukromá školka Beránek vytváří podnětné místo pro rozvoj Vašeho dítěte, kde se dítě cítí spokojeně. Profesionální hlídání dětí ve městě Brně a okolí. Nabízíme Vám ...

Hlídání dětí Na soukromé hlídání dětí Vám seženeme spolehlivou chůvu. Všechny naše chůvy mají zkušenosti s hlídáním dětí.

Agentura na hlídání dětí. Hlídání dětí ve Vaší domácnosti Hlídání v rámci malého dětského kolektivu Hlídání v pravidelném režimu i příležitostně Hlídání ve dne i v noci Hlídání nemocných dětí Hlídání dětí v cizojazyčných rodinách Doučování v rozsahu učiva ZŠ a školní příprava Doprovod na mimoškolní aktivity (zájmové kroužky, kulturní akce ...

Dětský klub "Medlánci" ROSNIČKA - hlídání dětí od dvou let s pravidelným každodenním programem a pobytem venku na ulici KYTNEROVA 19a, Brno - Medlánky

Hlídání dětí ve věku 1 až 4 let. Mini školka. Hlídání dětí v přájemném prostředí rodinného domu se zahradou.

Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Miniškolka Krteček, hlídání dětí. Nárazové hlídání.

Mateřská škola Creative Kids s výukou angličtiny. Moderní a profesionální centrum pro předškolní výchovu. Pro děti je připraveno kvalitní pedagogické a cíleně pozitivní zázemí. Možnost výběru dne docházky do školky, individuální přístup. Denní hlídaní - na přání zajistíme hlídání dítěte mimo otevírací dobu školky, včetně víkendu ...

Chůvička Brno Miniškolka, hlídání dětí. Hlídání u Vás doma (chůva s vlastní dopravou) Hlídání u nás v našem centru (máme vlastní děti, je tady zahrada, pískoviště, houpačka…) Miniškolka s pravidelným programem (klikněte pro víc informací) Převoz a doprovod dětí (ze školy, do školy, kroužky). Další činnosti - malování na obličej - ...

Hlídání dětí: - krátkodobě i dlouhodobě - individuálně i skupinově - u nás i u Vás doma prostřednictvím chův. Úklid domácností prostřednictvím ověřených a vyškolených pracovnic.

Služby. -hlídání dětí dlouhodobé, jednorázové, nárazové (nejčastěji při návštěvě rodičů divadla, kina, společenské akce....) -o letních prázdninách -na svatbách -dovolená s chůvou -doprovody dětí ze škol a kroužků -pravidelnému zákazníkovi garance hlídání dětí stálou pečovatelkou.

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.

Poskytování individuální péče a zájmových činností dětem od 3 do 7 let. Nabídka hlídání dětí. K dispozici jsou kroužky angličtiny, keramiky, tance, plavání či logopedie.

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Hlídaní - děti od narození Zdravotní tělesná výchova Doučování - děti v rozsahu ZŠ a SŠ Výživové poradenství - individuální sportovní programy Poskytování - poradenství v oblasti první pomoci.

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Služby: -hlídání a vzdělávání dětí, péče o dítě u Vás v domácnostech, předškolní i školní věk (naše školené pečovatelky, chůva dojede k Vám domů) -doprovod dětí na cestách -při hlídání dbáme na řádný rozvoj dítěte, vzdělávání a aktivní trávení času -dětem v předškolním věku dle výběru rodičů položíme základy angličtina a jiné cizí jazyky ...

Hlídání dětí v Brně a okolí: -hlídání dětí v rodinách batolata, předškoláci i školáci Široká škála služeb: - klasické hlídání - doprovody do škol, kroužků, doučování - hlídání v dětských koutcích sportovních zařízení a jazykových škol - doučování v rozsahu učiva základní školy - narozeninové a jiné oslavy.

Pravidelný úklid budov a kanceláří Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce Výpomoc v domácností (žehlení, běžný úklid, ...) Údržba zeleně