Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pneuservis Vedení - účetnictví Realitní činnost Hlídání - děti

Kompletní svatební servis - koordinace svatby - svatební obřady - návrhy svatebních šatů - květinová výzdoba - svatební hostina - půjčovna dekorací a další služby prsteny, oznámení, dorty, svatební čokoládky, hudba, doprava

- - kamenictvízpracování přírodního kamene - pomníky, parapety Kamenická výroba - pomníky Kamenická výroba - parapety

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská činnost v oblasti společenských věd a rozvoje osobnosti -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Provozování krematoria -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Provozování pohřební služby

Provozování pohřební služby

Esmée - Svatební agentura a studio krásy Ve svatební agentuře Esmée plánujeme a tvoříme prestižní, elegantní, stylové a nezapomenutelné svatby a oslavy. Naše vysoce kvalitní služby se mísí s kreativním duchem. Sledujeme pro Vás poslední trendy a vždy se soustředíme na detaily, které udělají z Vaší akce tu jedinečnou.

Svatební doplňky, prodej, půjčovna svatební, plesové, společenské šaty Hrušovany nad Jevišovkou, Moravský Krumlov, Dačice - ruční práce na přání zákazníka - šití oděvů na míru - svatební dekorace - svatební doplňky - společenské doplňky - sváteční tabule - slavnostní tabule - svatební tabule - výzdoba kostelů a kaplí. Zajistíme pro ...

EVANIELLE, s.r.o. je svatební salón se značkovými svatebními šaty k prodeji i k půjčení.

Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné zednické práce Vodoinstalační práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.12.2010 do 31.12.2030 Svatební studio TOSCA. Pronájem, půjčovna, prodejna: -svatební šaty -společenské šaty -doplňky pro muže -šaty pro družičky -spodní prádlo -svatební obuv -bižuterie -svatební oznámení -hudební doprovod (hudební produkce housle, violoncello).

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 25.06.2014 do 31.12.2099 Svatební salon. Prodej: -svatební šaty -pánské obleky -dětské šaty a obleky -doplňky -snubní prsteny -výroba svatebního oznámení.

Pronájem skákacích hradů, nafukovacích a adrenalinových atrakcí.

přerušení: od: 1.9.2013 Komplexní svatební služby šaty, prsteny, kytice, dorty Zakázkové šití - svatební šaty. Svatební salon - svatební a společenské šaty, pánské obleky.

Práce, služby: -výkopové -hrobařské, vypomoc při zrušení starého hrobu -výstavba nového pomníku -pomocné práce.

Půjčovna: -divadelní kostýmy -oděvy historických dob -klasické dobové i netradiční kostýmy. Krejčovství, šití, zakázková výroba: -dámské a pánské oděvy -divadelní, maškarní a karnevalové masky, kostýmy, kroje.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

-Chov akvarijních ryb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Svatební agentura nabízí: - půjčování svatebních a společenských šatů - svatebníznámení - prodej svatební a společenké bižuterie - prodej vlasových ozdob, vývazků a různých svat.doplňků Služby: -účetnictví.

Půjčovna svatebních a společenských šatů. Zajišťujeme: -sv. oz.námení -sv. kytice (kompletní květinový servis).

Provozování průhledné nafukovací koule umožňující skákání a běhání po hladině vodní plochy. Pronájem nafukovacích atrakcí.