Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pohřební služby. Služby: -kompletní pohřební a hřbitovní služby na vysoké profesionální a etické úrovni -převoz zesnulého -sjednání pohřbu -pohřeb, smuteční oznámení -hrob, rakev.

Prodej, služby: -prodej svatebních šatů -půjčovna svatebních šatů -svatební doplňky -svatební jmenovky -svatební oznámení -vývazky -služby svatebního koordinatora -dorty -svatební koláčky a zákusky -catering. Svatby na klíč.

Už 10 roků pronajímáme velkoplošné stany a beer sety pro firemní akce. Dětské dny, firemní oslavy a výročí, rozloučení před dovolenou ... zajišťujeme hlavně pro zákazníky z vyškovska a brněnska. Bližší informace najdete na našich stránkách : https://www.master-sound.cz/content/7-pronajem-velkoplosnych-stanu-a-beer-setu

Svatební agentura a svatební květiny, vazba květin na zakázku, výzdoby a dekorace na oslavy a akce.

Výroba, pronájem, bazar: - zábavní atrakce ( kolotoče, dětský vláček, nafukovací skluzavky).

Firma WC HELP s.r.o. je zaměřena na pronájem, prodej, servis mobilních toalet, oplocení a příslušenství. Na základě našich zkušeností v oblasti sanitární techniky Vám spolehlivě zabezpečíme staveniště, kulturně - společenskou akci nebo chcete-li i Vaši soukromou rodinnou oslavu. Naše služby nabízíme na celém území České republiky s provozovnami ...

Kouzelná Svatba, svatební agentura Organizujeme svatby převážně v Brně a okolí. Pomůžeme Vám s dekorováním svatebního obřadu i hostiny, koordinací svatebního dne a náročným párům zajistíme svatbu na klíč. Provozujeme i vlastní půjčovnu a e-shop se svatebními dekoracemi. Sjednejte si informační schůzku zcela zdarma v naší kanceláři.

Služby: - hlídání dětí - miniškolka

Služby - zajištění párty na klíč - dekorace interiérů - půjčovna párty stanů - kompletní vybavení na párty.

Pronájem, půjčovna atrakcí pro děti i pro dospělé - skákací hrady - nafukovací skluzavky - párty stany - ozvučovací technika - catering - realizace dětských dnů a firemních akcí na klíč.

Miniškolka, hlídání dětí.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

MOTOKOLOBĚŽKA XCOOL Outdoor XCOOL hračky Létající ryby Balónkové dekorace. Héliové balónky.

Dětská kavárna - nekuřácká a bezbariérová provozovna - WIFI připojení - přebalovací pult - trampolína - houpačka - dětské židličky - hlídání dětí - narozeninové oslavy na míru.

E-shop: - svatební dekorace - papírová brčka, sáčky - papírové nádobí - párty dekorace - stuhy, nálepky, sešity

Hlídání dětí. Dětský koutek. Hlídáme děti od jednoho roku do desíti let. Možnost hlídání dětí 8 hodin denně po dobu jednoho měsíce Noční hlídání

Svatební agentura - kompletní realizace svateb a oslavprodej, maloobchod a půjčování svatební dekorace, výzdoba a doplňky. E- shop, svatební dekorace, výzdoba a doplňky.

Herny pro děti, příměstské tábory, hlídání dětí, pořádání dětských oslav.