Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Poskytování individuální péče a zájmových činností dětem od 3 do 7 let. Nabídka hlídání dětí. K dispozici jsou kroužky angličtiny, keramiky, tance, plavání či logopedie.

Závodní simulátor, letecký simulátor, pronájem.

Prodej a pronájem, výroba párty stanů. Párty stany.

Svatební půjčovna. Svatba na klíč, svatební koordinátor.

Svatební salon, půjčovna šatů a doplňků.

Hlídání dětí - úklid domácností - pomocné služby pro seniory.

Hlídání dětí ve věku batolat až po předškoláky.

Pohřební služby. Provozovna: Jevíčko.

E - shop - hudební CD - materiál na výrobu oděvů - odborná literatura - oděvy - oděvní doplňky - historické sklo Půjčovna - kostýmy Pořádání - umělecké vystoupení - šerm (renesance, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderní, klasický, orientální, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...

Centrum pro rodiny s dětmi. Hlídání dětí.

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Svatební salon. Svatební a společenské líčení - vizážistika Prodej a půjčovna - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky.

Nabízíme pronájem profesionálních párty stanů, které zastřeší vaše akce jako jsou firemní, soukromé večírky, catering, svatby, koncerty, open-air akce atd.Naše ceny jsou dostupné všem naše párty stany pronajímáme již od 100.-Kč/m.

Svatby na klíč Organizace - firemní a společenské akce.

Svatební salon, prodej svatebních šatů, šatů pro družičky, doplňků pro nevěsty.

ŠOHAJKA Velkoobchod s textilem: -textil -dámská a pánská móda. MAN´S EGO – kvalitní pánská a dámská móda. Pánská móda - exkluzivní pánská pletená móda, kompletní nabídka luxusní pánské konfekce, luxusní pánská móda pro slavnostní příležitost, J.Philipp pánská konfekce moderního designu, exkluzivní pánské košile, exkluzivní pánské ...

Služby: - svatby pronájem - svatební dekorace - firemní a společenské akce - rodinné oslavypronájem - párty dekorace.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity