Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Svatební půjčovna. Svatba na klíč, svatební koordinátor.

Svatební salon, půjčovna šatů a doplňků.

E - shop - hudební CD - materiál na výrobu oděvů - odborná literatura - oděvy - oděvní doplňky - historické sklo Půjčovna - kostýmy Pořádání - umělecké vystoupení - šerm (renesance, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderní, klasický, orientální, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Nabízíme pronájem profesionálních párty stanů, které zastřeší vaše akce jako jsou firemní, soukromé večírky, catering, svatby, koncerty, open-air akce atd.Naše ceny jsou dostupné všem naše párty stany pronajímáme již od 100.-Kč/m.

Svatby na klíč Organizace - firemní a společenské akce.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Půjčovna - svatební šaty - společenské šaty.

Prodej - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku. Půjčovna - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku.

Fotografování - focení novorozeňat Aranžování květin Služby vizážisty Svatební agentura - svatby na klíč Aranžování květin.

Hlídaní - děti od narození Zdravotní tělesná výchova Doučování - děti v rozsahu ZŠ a SŠ Výživové poradenství - individuální sportovní programy Poskytování - poradenství v oblasti první pomoci.

Snubní prsteny - svatební oznámení Půjčovna - šaty svatební, společenské, větších velikostí, dětské - pánské a dětské společenské obleky - šperky. Pobočka: Veselská 5, 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 602 815 172 nebo 731 777 989 provozní doba: út - čt 14 - 18 hodin salon@krissbey.net

Svatební agentura a půjčovna svatebních dekorací. Luxusní španělské šaty. Rosa Clara Group a světoznáma značka Vera Wang. Svatby na zámku a v zahradě. Výzdoba svatebního obřadu po celé republice. Kompletní svatební servis. Svatební koordinátor zajistí hladký půběh vašeho dne. Organizace svateb pro cizince.

Půjčovna, prodej, e-shop, eshop: - karnevalové kostýmy pro děti i dospělé - líčidla, doplňky a paruky. Nabízíme k zapůjčení přes 5000 karnevalových kostýmů.

Služby zajišťuje agentura v ČR i zahraničí: -hudební a kulturní akce, koncerty, festivaly, městské slavnosti -ozvučení -osvětlení -videoprojekce -pronájem pódia -technické zajištění akcí -párty, velkokapacitní stany - pronájem a stavba.

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...