Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Eshop s pohřebními urnami a památeční keramikou. Krematorium zvířat Nabízíme urny vyrobené z kvalitních materiálů: - z bio plastů, kovové urny, keramické urny, památeční keramiku a mnoho dalšího. Dále nabízíme urny s možností návrhu vlastního designu. Součástí nabídky jsou i urny pro zvířata.

Půjčovna kostýmů, masek a převleků, historických a pohádkových. Vhodné na karnevaly, maškarní bály, tématické večírky či tradiční Mikuláš, pálení čarodějnic, poslední zvonění, halloween, silvestr.

Agentura Motýlek. Služby: - hlídání dětí v domácnostech - pravidelné, jednorázové - péče o seniory (kompletní servis) - služby pro domácnost - péče o dům a zahradu.

Svatební studio L' amour: - půjčovna luxusních svatebních šatů Aire Barcelona, Agnes, Modeca - půjčovna exkluzivních společenských šatů Mori Lee, Alyce Paris, Crystal Design - příprava nevěsty ve svatební den (účes, líčení, oblékání).

Pohřební služba: - smuteční obřady - převoz zesnulých i ze zahraničí - květinová výzdoba - kopání hrobů - administrace kolem úmrtí. Jsme zavedená pohřební služba s dlouholetou tradicí v Litovli. Zajišťujeme pohřební služby a servis v České republice i v zahraničí. Poskytujeme služby na profesionální úrovni.

Svatební salon: - svatební šaty světových značek Natali a The Sposa group pro každý typ svatby - veškeré doplňky - popůlnoční šaty bolerka závoje boty kabelky punčochy spodní prádlo, podvazky šperky, vývazky, svatební alba, ozdoby na auto či deštníky na focení - šaty pro malé družičky - kompletní servis pro nevěstu - svatební líčení, svatební ...

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Služby: - ozvučení, osvětlení kulturních a společenských akcí, koncertů - pronájem mobilních podií a párty stanů - výroba zvukových záznamů

Svatební salon Půjčovna, půjčování: - svatební šaty - společenské šaty - dětské šaty - doplňky. Pobočka: Horní náměstí 409, Olomouc.

Nabídka svatebních dekorací a ostatních potřeb pro vaši svatbu.

Hlídání dětí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorázové - pravidelné - hlídání na svatbách. Vyzvedávání dětí z jeslí, školek. Doprovod dětí do zájmových kroužků. Doučování učiva ZŚ. Běžné domácí úklidové práce.

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

Dočasné tetování, bodypainting, malování na obličej i na tělo, airbrush tattoo, pořádání kulturních akcí včetně pronájmu atrakcí a trampolín, fotografické služby.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Velkoobchod, výroba, půjčovna: - svatební sortiment - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Centrum JUNGLE: - interiérové dětské hřiště - kavárna - kurzy - cvičení pro děti do 2 let, cvičení pro rošťáky 2-4 roky - mikroškolka - dětské akce na klíč - tábory.

Kostýmy: - kostýmy pro dospělé, děti, psy - paruky - klobouky - mikuláš, čert, anděl - masky a škrabošky - líčení a kosmetika.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Salon Inspirace. Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - kytice, dekorace, doplňky - dětské šaty.

Kompletní realizace akcí na klíč: -venkovní akce na náměstích, stadionech, zelené louce atd. Pronájem, prodej, bazar: -koncertní stany -pódia -velkoprostorové stany -osvětlení -ozvučení -pivní sety.

Realizace akcí pro děti. Pronájem: - nafukovacích atrakcí - skákacích hradů - trampolín - dětských atrakcí - facepaintingu - dětských soutěží.