Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Svatební salon Natali Svatební salon Natali za dobu své existence oblékl již stovky klientek a klientů. Od roku 2003, kdy v České republice působíme, se zaměřujeme nejen na zapůjčování svatebních šatů a společenských šatů, ale jako autorský svatební salón stále vytváříme nové kolekce, kterými spoluurčujeme trendy odívání nejen při svatbách ale i ...

ATROPOS-Pavel Stárek Pohřební služba Praha 5, 15000 Svornosti 27 po-pá 8.30-16 tel.257316668, 602220894, 602224469 Zajišťujeme kompletní smuteční služby: -pohřby: -všechny síně a hřbitovy po celé ČR -květiny, parte, smuteční oznámení ihned -vyřízení úmrtního listu, příspěvky pohřebného -ozdobné urny, vázy

Svatební agentura. Zajištění svatby dle přání a požadavků. Provoz svatebního informačního portálu.

Hlídání dětí všech věkových kategorií u zákazníka doma..

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Svatební a produkční agentura. Služby: - organizace a produkce svateb na klíč - organizace společenských akcí - módní přehlídky. Jsme ryze česká společnost a na trhu působíme od roku 1996. Máme velmi dobré zkušenosti ze zajištěním svateb, společenských akcí a přehlídek na klíč. Nabízíme Vám zajištění lokalit po celé ČR, celodenní ...

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Jsme Hlídací Babičky a nabízíme hlídání dětí každého věku. Chcete nás využít jen občas, a když nutně potřebujete? V tom případě je pro Vás SOS hlídání! Do dvou hodin od zavolání je babička u Vás a může hlídat. Cena je 120 Kč/hod Chodíte pravidelně cvičit a nemá Vám kdo hlídat? Jednou za týden zůstáváte v práci déle a není kdo by Vám vyzvednul ...

Kompletní pohřební služby, obřady ve všech síních a hřbitovech, pohřby bez obřadu, převozy do zahraničí.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

Vyhledávač dětských potřeb a služeb pro děti..

Pronájem: - nafukovací i jiné atrakce - poníci - kolotoče - houpačky - skákací hrady - klouzačky - balonky.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Vše pro Vaše: - party - oslavy - svatby - narozeniny.