Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Vše pro Vaše: - party - oslavy - svatby - narozeniny.

Pronájem velkoplošných párty stanů, zajišťování a pořádání kulturních společenských a sportovních akcí.

Pronájem zábavných nafukovacích atrakcí jako jsou: - hrady - žirafy - skluzavky - trampolíny - rodeo býk - sumo ring.

Svatební salon atelier Della Sposa: - prodej a půjčování svatebních šatů, i pro družičky - společenské šaty - zakázkové krejčovství - dorty - květiny - svatební oznámení - kadeřnické a kosmetické služby.

Pivní pohotovost dokonale vyléčí vaši žízeň. Od nás si odvezete vše potřebné pro pořádnou oslavu s čepovaným pivem - pípy i chladicí zařízení! Pivní pohotovost Vám nabízí: - prodej, velkoobchod, maloobchod: - lahvového, sudového a plechovkového piva - alkoholu a moravských vín - nealkoholických nápojů. Dále pro Vás ...

Agentura B.C. Zprostředkování a zajištění na klíč: - pořady, prezentace, plesy, firemní oslavy, koncerty, výstavy, klubové akce, dětské pořady. V.I.P. servis. Zajištění pro klienta: - scénář, režie, dramaturgická příprava, produkce - osvětlení, ozvučení, ohňostroj (pódiový) v jakýchkoliv prostorách.

Pronájem a prodej párty stanů včetně vybavení - mobilní bary, podia, podlahy, koberec, dekorace, nábytek, ozvučení, osvětlení, doprava i montáž stanů. Půjčovna mobiliáře - stoly, židle, potahy, ubrusy, bary, barové židle, Kompletní servis - firemní akce, festivaly, svatby, zahradní slavnosti

Evropská svatební agentura. Specialista na exkluzivní romantické svatby v zahraničí. Svatby téměř po celém světě. YachtWedding se specializuje na pořádání romantických svateb nejen na luxusních jachtách, ale také na místech, jež exkluzivitě jachet odpovídají. Exkluzivní svatební místa v historických vilách, na soukromých ostrovech, v ...

Společnost TD promo s.r.o. vznikla spojením zkušeného týmu odborníků se silným partnerem za účelem nabídky v oblasti pronájmu a provozu audiovizuální techniky, návrhů a realizace scén, stavby pódií a příhradových konstrukcí pro společenské akce, galavečery, koncerty, festivaly, konference, prezentace, výstavy apod. Zkušení odborníci v řídících ...

Svatební agentura. Specializujeme se na plánování a realizaci svateb.

Zajišťujeme osvětlení a ozvučení koncertů, různých sportovních, tanečních a zábavních akcí.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.

Vznik svatebního salonu l'Amour se datuje do roku 2002 a od té doby jsme uspokojily již několik desítek párů plánujících svatbu. Svatební salón: - luxusní modelové svatební šaty pro nevěsty kolekce 2004 - závoje, peleríny, rukavičky, deštníky - šaty pro družičky - plesové šaty - košíčky a kytičky pro družičky.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky.

Pořadatelé firemních a společenských akcí.Zábavné programy na klíč. Atrakce pro děti. Atrakce pro dospělé. Outdoorové programy. Support. Zastřešení Ozvučení. Kreativní a beauty programy.Zábava pro děti i dospělé. Facepainting, bodypainting, malování na sklo a textil, výroba šperků a další kreativní činnosti.

Svatební agentura. Zaměřujeme se na pořádání odborných kongresů a svateb na klíč.

Svatební agentura. Nabídka komplexního svatebního servisu. Organizace svateb pro cizince.

Výroba: - banketové skládací stoly - bistro stolky - rautové spony - spony na uchycení skirtingu. Půjčovna, zapůjčení: - stoly - židle.

Nabídka komplexních informací pro snoubence. Databáze firem nabízejících služby v oblasti přípravy a pořádání svateb.