Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Soukromé hlídání dětí s výukou anglického jazyka - předškolní zařízení

Natěračské práce Malířské práce Úklidové práce (bytové i nebytové prostory, haly, ...) Veškeré domácí práce - hodinový manžel

Agentura - pravidelné i jednorázové hlídání dětí v Praze a okolídoprovod dětí na kroužkyzprostředkování - pečovatelky pro klienty dle jejich požadavků

Dodávka a instalace - vratové pohony a systémy Elektroinstalační práce Dodávka a instalace - podlahová topení Služby hodinového manžela Dodávka a instalace - klimatizační jednotky - odsávací ventilátory

Čalounictví (upholstery) Martin Měchura - opravy,renovace: Opravy čalounění : - čalounění koženého nábytku - čalouněný nábytek,dveře - veškeré sedací soupravy,křesla - ušáky,židle - dveře - postele,válendy - snímatelné potahy - kompletní čalounické práce - široký výběr potahových látek ( kůže pravá, koženka...)včetně ...

Údržba objektů a zajišťování pomocných a úklidových prací dodavatelským způsobem.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky. Snubní prsteny. Svatební oznámení. Prodej: - spodní prádlo - voničky - bižuterie - kytičky - podvazky - punčochy - stuhy.

Provádění balzamace a konzervace

Pronájem mobilních velkoplošných Led obrazovek 4x3 m až 6x4 metry. Kvalitně zobrazíme vaše společenské, kulturní a sportovní akce po celé ČR.

Soukromá školka s možností každodenní docházky i krátkodobého hlídání pro děti od 18 měsíců do 6 let.

Celodenní hlídání dětí od 2 - 6 let s výukou AJ - nabídka kroužků pro děti

Hodinový manžel a šikula - opravy, montáže, vyměny - působnost Praha 3 možnost přijed i jinám

Veškeré smuteční služby - sjednávání pohřbů také v sobotu a neděli

Půjčovna svatebních a společenských šatů, smokingů.

Svatební agentura. Nabízíme organizace svateb, mezinárodní internetovou seznamku, vyhlídkové lety letadlem i horkovzdušným balonem.