Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Služby: - úklid domácností - hlídání dětí - péče o seniory

Zabýváme se sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvím. Nabízíme promotéry, hostesky (databáze 3000), společenské akce, průzkum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktivní marketing, eventy, road show.

PERFECT DAY, v. o. s. svatební a společenský servis; půjčovna, prodejna, pořádání společenských akcí, párty, oslav.

Internetový obchod, e-shop: - vybavení diskoték - zvuková, světelná technika.

Služby: -péče o dům a domácnost -péče o děti -péče o seniory -správa a údržba nemovitostí

Prodej, pronájem: - mobilní zábavní video nahrávací studio

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Pohlídáme vaše děti a vy si v klidu můžete zařídit co potřebujete.Úřady, lékař, nákupy atd.Stačí jen zavolat a domluvit se.Hlídání dětí je v rodiném domu v klidné a zelené části Prahy s vlastní zahradou, kde je pro děti připraveno příjemné, klidné a bezpečné prostředí, které je vybaveno hračkami a vzdělávacími pomůckami tak, aby se děti cítily ...

Prodejna a e-shop s nafukovacími balonky, héliem a dekoracemi na párty.

Pohřební služba. Naše služby: - kompletní pohřební služby na nejvyšší profesní úrovni - obřady a zpopelnění se provádějí ve vlastním zařízení - obřady v Praze, Roudnici n/L. a Mělníku - NONSTOP převozy po celé ČR - vytváření parte již při objednávce pohřbu je samozřejmostí.

Půjčovna - kostýmy a dekorace. Krejčovské služby. Grafické služby, tisk, výroba vizitek.

Svatební salon ADAMA Vám půjči svatební šaty, plesové šaty, pánské šaty, společenské šaty a dětské šaty.

Provoz svatební agentury. Nabídka poradenství a seminářů v oblasti zařizování svateb.

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Prodej, pronájem: - párty stany - párty vybavení

Pronájem - mobilní šatny - stany, haly, párty stany

Pronájem nafukovacích a skákacích atrakcí, dětských motorek Yamaha-Cross, bateriových motorek a čtyřkolek po celé ČR. Zajištění dopravy.

Společnost hary catering působí na trhu cateringových a gastronomických služeb již několik let. Cateringové a gastronomické služby provozujeme v rámci celé České Republiky, ale i za hranicemi naší Republiky. Jsme schopní a zkušení partneři pro pořádání společenských firemních i soukromých akcí – rautů, recepcí, koktejlů, číší vína, svatebních ...

Svatební dům: - svatební šaty - pánská móda - pánské obleky, pánský oblek - společenské šaty - spodní prádlo - dětská móda - dámská pbuv - pánská obuv - haute couture - slavnostní móda doplňky : - svatební čelenky - svatební klobouky - svatební stuhy - svatební závoje služby : - půjčovna svatebních šatů - půjčování svatebních ...