Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Služby: -malování na obličej Půjčovna: -nafukovací skákací hrady

Dětský koutek - pro děti od 0 do 6 let věku - odborné a profesionální hlídání dětí - domácí prostředí

Půjčovna - nábytek pro kulturní, propagační a společenské akce, soukromé oslavy a svatby

Služby: -hlídání dětí. -úklid domácností. -hlídání, venčení psů. -doučování (základní škola) -organizace narozeninové oslavy pro děti.

Výroba, prodej, pronájem: -velkoprostorové stany -historické stany -indiánská týpí -nafukovací skákadla -plachty a prodejní stánky.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Mikuláš music agency Pořádání hudebních vystoupení.

Pohřební služba: - kremace - převozy zesnulých - zajištění věnců, uren - pohotovostní služba.

Pohřební služba. Převoz zemřelých - stálá služba: tel.: 602 391 128

Pohřební služba. Převozy zemřelých. Dodávky a prodej: -květiny, věnce, kytice. Zhotovení a prodej: -pomníky. Prodej: -urny -hřbitovní svítilny.

Velkoobchod, maloobchod: -elektromotory asynchronní (SIEMENS Mohelnice, Frenštát)-zastoupení. -čerpadla k vodárnám a napájecím stanicím, domácí vodárny (SIGMA Lutín, SIGMA PUMPY Hranice)-zastoupení. Opravy a převíjení-revize: -elektrom.asynchronní do výkonu 300kW. -čerpadla k vodárnám a napájecím stanicím: SVA*, V1D*, V1K*, ...

Svatby Party Oslavy Veškeré plánování, realizaci a koordinaci svateb a společenských akcí můžete s klidným svědomím nechat jen na nás. Našim hlavním cílem je nabízet klientům pouze kvalitní služby, které potěší nejen kvalitou, ale i příznivou cenou.

Pohřební služba - sjednání pohřbů - převozy zesnulých - smuteční obřady - kremace - pohřeb do země - vazby smutečních kytic - zajištění parte - rakve

Nabízíme kompletní zajištění svateb včetně cateringu. Svatební agentura.

E-shop: - party brýle - sluneční brýle.

Svatební agentura Nabízíme profesionální služby v oblasti svatebního poradenství, koordinace svateb a jiných společenských akcí.