Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba. Služby: -pohřebnictví -hřbitovní služby.

Umělecká agentura: - akce na klíč - plesy, bály, konference - zajistíme moderátory, hostesky, herce, barmanské show Technické zabezpečení - ozvučení, osvětlení, videoprojekce Pronájem párty stanů, zahradních altánků

Služby: -půjčovna šatů -půjčovna svatebních, společenských šatů -plesové šaty -půjčovna svatebních doplňků.

Svatební salon Claudia. Půjčovna: -svatební šaty -obleky pro ženichy a chlapce -šaty pro družičky -dívčí šaty k přijímání -svatební doplňky vlasové ozdoby, závoje, bižuterie, rukavičky, silonky, ozdoby na auto -společenské šaty. Zajištění: -tisk svatební oznámení -prodej snubních prstenů Boutique Claudia-společenské ...

Boutique a svatební salon Claudia. Maloobchod, prodej: -dámské společenské šaty. -dámské kostýmy. -pánské obleky. -pánské košile, vesty. -kabáty. Půjčovna, zapůjčení: -svatební šaty. -pánské, chlapecké obleky. -šaty pro družičky. -dámské společenské šaty.

Student servis. Půjčovna,pronájem: -snowboard -kompletní příslušenství -boty, bota.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Svatební salon. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Salon: -nad kavárnou U TETY HANY.

Prodej, pronájem: -stolní fotbaly,jukeboxy Služby: -servis, oprava.

Služby: -vazárna pohřební vazba,kytice. Správa městského hřbitova.

Služby: -pohřební služba -vazba věnců -květinová síň.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Svatební a společenská agentura. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -obleky pánské, dětské -ozdoby na auto -prodej-snubní prsteny. Tisk svatebních oznámení.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Poskytování služeb osobního charakteru

Kominictví. Práce: -kominické, kominík. Zajišťuje oblast: -Třebíč.

Agentura, služby: -hlídání dětí -zajištění hospodyně -doučování ZŠ- M, ČJ, AJ, NJ, RJ, FJ, klávesy, flétna, akordeon, klavír, housle hodiny –pohybová výchova, aerobik, spol. tance, zdravověda -úklid kanceláří. Práce doma: -mytí podlahy, vysávání koberců -utírání prachu z dostupných míst -mytí dveří vchodové, vnitřní, parapetů ...

Prodej - snubní prsteny Svatební salon Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - oblečení pro družičky a mládence.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Služby: -účetní a ekonomické, poradenství -daňové evidence a účetnictví -mzdová agenda -zpracování podkladů pro úvěry -úklid domácnosti, kanceláře, podniky -hlídání děti.

Půjčovna, pronájem: -kostýmy, masky (pro karnevaly, maškarní plesy aj.) -výběr z 5500 druhů -doplňky -kroje dětské i pro dospělé (horácké, kyjovské aj.). Při větších objednávkách možnost domluvy po telefonu.