Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Student servis. Půjčovna,pronájem: -snowboard -kompletní příslušenství -boty, bota.

Prodej, pronájem: -stolní fotbaly,jukeboxy Služby: -servis, oprava.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Svatební a společenská agentura. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -obleky pánské, dětské -ozdoby na auto -prodej-snubní prsteny. Tisk svatebních oznámení.

Půjčovna, pronájem: -kostýmy, masky (pro karnevaly, maškarní plesy aj.) -výběr z 5500 druhů -doplňky -kroje dětské i pro dospělé (horácké, kyjovské aj.). Při větších objednávkách možnost domluvy po telefonu.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -doplňky.

Svatební salón: -svatba na klíč -prodej i půjčovna svatebních šatů a doplňků -kompletní svatební servis -exklusivní svatební šaty předních evropských značek (Francie,Španělsko) -doplňky pro nevěstu a ženicha -svatební oznámení -prstýnky -kompletní květinový servis -fotograf, video,hudba -kadeřnické a kosmetické služby -zajištění ...

Student servis. Půjčovna, pronájem: -paintballových zbraní -zapůjčení kompletní hrací soupravy -zbraně včetně střeliva a plynu, vysílačky s handsfree, ochranné masky, maskáče, šátky -semiautomatická zbraň, poloautomatická -organizace her.

Videopůjčovna, Klub CD. Půjčovna CD(kompaktů). -videokazety, CD, DVD

Prodej, pronájem: -stolní fotbaly, jukeboxy Služby: -servis, oprava.

Péče o dítě do tří let věku v denním režimu Zajišťujeme kompletní služby v oblasti úklidových služeb. Služby hlídání dětí, doučování jazyků a předmětů, venčení psů a virtuální asistentky. Hlídání dětí jednorázové i pravidelné Hlídání 24 hodin denně, 7 dní v týdnu Doprovody do kroužků, školek, škol Hlídání nemocných dětí Doprovod k dítěti ...

Služby: -pohřební -květinová vazba.

-Poskytování služeb osobního charakteru -Specializovaný maloobchod