Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Půjčovna Svatební-potahy.cz nabízí k zapůjčení svatební dekorace, slavnostní a plesovou výzdobu. Specializuje se na svatební potahy na židle a stuhy na výzdobu židlí, které nabízí v různých tvarech a barvách. Potahy na židle mohou být použity pro dekoraci nejrůznějších slavnostních akcí. Pro dekoraci slavnostní a svatební tabule jsou v nabídce ...

Květinářství. Dodávka: - narozeninové květiny - flower boxy - dárkové květiny - bytová dekorace - celoroční dekorace - svatební květiny.

Půjčovna PartyTrip Vám nabízí pronájem širokého sortimentu zařízení, jak pro volný čas, tak pro catering, k snadnému a levnému zapůjčení.

Svatební studio Dany Svozílkové nabízí: - svatební šaty - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky - dětské šaty - společenská obuv - snubní prsteny - svatební oznámení - spodní prádlo

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Půjčovna: - společenské šaty pro dospělé i děti - karnevalové, narozeninové šaty - šaty pro drůžičky.

Zajištění občerstvení na základních či středních školách, na různé kulturní a sportovní akce, až po plesy, rauty a oslavy všecho druhu. Vending a veškeré služby s tím související Pronájem: - zábavné atrakce - hrad, loď, skluzavka - trampolíny s ochrannou sítí.

Svatební salón. Půjčování, půjčovna: -svatební šaty: -dámské, pro družičky -pánské obleky -bižuterie, korunky, závoje, doplňky -ozdoby na auta. Zprostředkování, prodej: -snubní prsteny -oznámení.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Svatební portál pro Uherské Hradiště a okolí. Internetová reklama a marketing pro firmy zabývající se svatební a společenskou tématikou.

Svatební studio.Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty.

Cimbálová kapela, Slovácká muzika. Služby: -hudební doprovod, hraní na soukromých oslavách.

Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské a dětské obleky, košile, kravaty.

Montáž a demontáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné zámečnické práce Vodoinstalační práce Sekání - trávaúdržba - zeleň

Hodinový manžel - opravy kapajicích kohoutků - čištění a zprovoznění odpadů - drobné instalatérské, zámečnické, kovářské práce - výměna zásuvek, vypínačů, svítidel - kácení a řezání motorovou pilou Zámečnické a kovářské práce hodinový manžel Instalatérské práce (hodinový manžel)

Hodinový manžel - stavební, zednické a drobné řemeslné práce

Svatební salon - máme na prodej a k zapůjčení svatební šaty francouzských výrobců. Půjčovna, prodej: - svatebních šatů - šatů pro družičky - společenských šatů - plesových, maturitních, do tanečních. Doplňkové služby: - vizážistka - modeláž nehtů - květinový servis - svatební oznámení - svatební číše - bižuterie - ...