Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Plánujete zakoupit stan či zastřešení pro různé účely? Potom se neváhejte obrátit na odborníka v tomto oboru společnost FORUM STANY s.r.o. Naše firma vám může nabídnout velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství.
FORUM STANY s.r.o. - plachtové zastřešení
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Svatební a společenská agentura: -svatby na klíč -koordinace svatebního dne -soukromé oslavy -květinové výzdoby -společenské akce -zapůjčení dekorací a invetáře.

Služby: - organizace společenských, kulturních a sportovních akcí na klíč -teambulding a jiné krátkodobé akce - otvírání a zábavní činnosti pro cbchodní centra -reklamní činnosti, reklama -provádění veřejných dražeb -public relations.

Pořádání akcí. Pronájem vybavení na akce: - velkostany, stánky, - párty nábytek - zvuková, světelná a DJ technika - pódia - mobilní bary, výčepní vozy.

Svatební studio: - svatební šaty - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky - dětské šaty - svatební obuv - závoje a ozdoby do vlasů - snubní prsteny - svatební oznámení - spodní prádlo.

Jsme pohřební služba, která více než 25 let zajišťuje ve Zlíně komplexní pohřební služby. Zařídíme vše rychle, diskrétně nebo si u nás můžete pohřeb sjednat předem. Stálá služba nonstop na telefonu 723490883. Komplexní pohřební služby. Zajišťujeme: -pohřby, kremace -možnost předsjednání pohřbu předem -platba pohřbu platební kartou ...

Nové rodinné dětské centrum Kiki klub, s.r.o. poskytuje krásné a kreativní prostředí pro Vaše děti přímo v centru Zlína. Naše soukromá školka nabízí jak celodenní režit, tak půldenní či hodinové hlídání dětí. Jesle mohou navštěvovat i děti mladší 3 let. Každý den se Vaše děti můžou těšit na pestrý program, který zahrnuje pohybové, hudební i ...

Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky -doplňky. Zprostředkování, prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny.

Pohřebnictví. Pohřební služba. Komplexní pohřební služby: - pohřby, kremace - sestavení a tisk parte - smuteční vazba.

Pohřební služby - pohotovost pro převoz zemřelých - provozování pohřební služby - provozování krematoria - správa veřejných pohřebišť

Svatební studio, salon: Půjčování, maloobchod, prodej: -svatební šaty -obleky pro muže -šaty pro družičky -společenské šaty -bižuterie -obuv -ozdoby na auta. Zprostředkování: -svatební oznámení -snubní prsteny. Studio 2: -Zlín, Náměstí Míru 176 tel.:577213435. Studio 3: -Uherské Hradiště, Mariánské nám. 61 ...

Hlídání dětí. Zájmové sdružení PRO děti a mládež. Pořádání: - kurzy pro rodiče, děti, mladé a dospělé Herna.

Dětské oslavy ve Zlíně. Animátorské, organizační a cateringové služby pro děti v celém Zlínském kraji. Oslavy pořádáme ve vlastních prostorách v centru Zlína, nebo na Vámi určených místech.

Ruční výroba z recyklované lepenky: -dětská rytířská zbroj, brnění -rytířské přilby -repliky brnění a zbroje z filmu Pán Prstenů, z Antiky a Starého Říma -masky a divadelní rekvizity. Vývoj, výroba: -stolní deskové hry.

Pohřebnictví, pohřební služby: -pohřeb dle přání zákazníka -převozy zesnulých v tuzemsku i zahraničí -tisk smutečního oznámení -zajištění kytic a věnců.

Pidoškolka - hlídání dětí od 18 měsíců. Plavání pro novorozence a batolata. Cvičení pro nejmenší. Těhotenské kurzy.

Malování na obličej - facepainting. Bodypainting.

Prodej, pronájem: - zábavní automaty a jukeboxy, fotbálky, šipky, herní automaty, dětské automaty, kulečníky, šipkové terče, flippery.

Zpracování: -technických tkanin, aplikace kování -grafické studio. Reklamní činnost: -bannery. -reklamní poutače Thermosublimační tisk -potisk polyesterového textilu Výroba, e-shop, prodej, pronájem: -reklamní stany -nůžkové stany s vysokou odolností -prodejní stánky -zahradní altány -technických textilií -dílenské ...

Svatební agentura: - komplexní služby pro nevěsty - koordinace svateb - půjčování a výroba svatebních dekorací a rekvizit - půjčování originálních svatebních šatů.

Pronájem: - Foto robot, SelfieBot na vaši akci - na firemní večírek, ples, na svatbu, na dětské dny. FotoBot - fotoaparát Canon, ve spojení se špičkovým objektivem, vytištěné fotografie na profesionální termosublimační tiskárně.

Dětské centrum: - plavání, cvičení s dětmi - pidiškolka.