Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Svatební salon EVITA: -svatební šaty-výběr s klasických i extravagantních modelů -šaty do tanečních -pánské obleky a doplňky -šaty pro družičky a obleky pro mládence -společenské šaty -svatební oznámení -veškeré ošacení opravujeme dle postavy -prodej doplňků

Vznik svatebního salonu l'Amour se datuje do roku 2002 a od té doby jsme uspokojily již několik desítek párů plánujících svatbu. Svatební salón: - luxusní modelové svatební šaty pro nevěsty kolekce 2004 - závoje, peleríny, rukavičky, deštníky - šaty pro družičky - plesové šaty - košíčky a kytičky pro družičky.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Svatební agentura. Zaměřujeme se na pořádání odborných kongresů a svateb na klíč.

Svatební agentura. Nabídka komplexního svatebního servisu. Organizace svateb pro cizince.

Půjčovna svatebních a společenských šatů. Půjčovna potahů na židle, párty dekorací a vybavení. Půjčovna a výroba závojů. E-shop svatebního zboží.

Nabídka komplexních informací pro snoubence. Databáze firem nabízejících služby v oblasti přípravy a pořádání svateb.

Půjčovna: - společenské šaty - více než 60 modelů večerních šatů dovezených výhradně z USA - módní doplňky - střevíčky - kabelky - šperky.

Půjčovna: -svatební šaty -značkové Španělské svatební šaty St. Patrick.

Půjčovna: -svatební šaty pro nevěsty, ženichy i hosty včetně dětí -lidové kroje na máje. Služby: -svatební oznámení -prstýnky -veškeré doplňky. Půjčovna: 9.května 607, Hořovice.

Půjčovna svatebních a společenských šatů v Berouně. Výběr svatebních oznámení, svatebních kytic, půjčení svatebních doplňků, kadeřnický servis, líčení, manikúra a pedikúra. Provozovna studio Hela

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty.

Půjčovna, pronájem: -svatební šaty -doplňky -snubní prsteny. Šití svatebních modelů na zakázku podle přání zákazníka.

Svatební salon Paris Look: - francouzské svatební šaty Pronuptia - šaty pro všechny typy nevěst do velikosti 62 - doplňky do vlasů - spodní prádlo - oblečení pro ženicha - moderní pánské obleky ve všech barevných tónech - snubní prsteny, oznámení, svatební obuv, výzdobu svatební tabule, šerpy, výzdoba - pro rodiče a svědky ...

Svatební agentura poskytující profesionální služby pro organizaci a koordinaci svateb, svatebních hostin a obřadů, rodinných a firemních oslav. To vše včetně širokého portfolia doplňkových služeb pro splnění požadavků našich klientů. Připravíme vše tak, aby Váš "Den" byl nezapomenutelným zážitkem.

Svatební agentura Kompletní koordinace svateb.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Svatební agentura Nabízíme naše služby při zajištění vaší tak trochu jiné svatby - svatba plná zážitků. Pokud uvažujete o svatbě ve vodě, ve vzduchu, pod zemí nebo jen na souši. Dokonale připravíme romantickou i netradiční svatbu, váš nezapomenutelný svatební den.

Svatební agentura Provádíme svatby na klíč, svatební poradenství a koordinace.

Svatební agentura. Provoz půjčovny svatebních, společenských i plesových oděvů, pánských obleků a šatů na maturitní plesy či družičky. Zajištění svatebního oznámení.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - svatební doplňky - šaty pro družičky a chlapce. Prodej: - svatební doplňky. Půjčovna, pronájem: - čokoládová fontána. Zajištění individuální květinové výzdoby. Sídlo firmy: - Nový Dvůr 20, Stěbořice.

Služby: - půjčovna svatebních a společenských šatů.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské. -textil. Půjčovna: -svatební šaty.