Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

-svatební šaty -společenské šaty -šatičky pro družičky a mládence. Také upravíme šaty přímo na Vaši postavu. -doplňky -kytičky do vlasů -závoje -perelíny -rukavičky -bižuterie -vhodné maličkosti Nabízíme: -zakázkové krejčovství pro nevěstu i rodinné příslušníky -vizážistické služby -líčení nevěsty i maminky.

Svatební agentka - koordinátor svateb

Organizace a koordinace - svatby Zakázkové šití - svatební a společenské šaty Prodej - svatební a společenské šaty

Salon Marče Svatba na míru. Nabízíme - šaty, prsteny, oznámení, vlasové ozdoby, závoje, rukavičky. Doporučíme vhodné místo pro hostinu, zajistíme hudbu a natočení celé akce na video. od 02.03.2020 do 31.12.2099

Zajišťujeme kompletní svatební servis -svatební šaty -společenské šaty -pánské obleky -oblečení pro družičky a mládence -veškeré svatební doplňky.

-Šití -prodej svatebních a společenských šatů -půjčování svatebních a společenských šatů Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:00 – 13:00, 14:00 – 17:00 Sobota 9:00 – 12:0