Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Přijedu vám ozvučit kulturní, sportovní nebo společenskou akci, maturitní ples, večírek, taneční zábavu, módní přehlídku, školní akademii, diskotéku, soukromý koncert, závody a jiné kulturní akce. Působnost v oblasti měst Brandýs nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Choceň a na území Pardubického a Královéhradeckého kraje.

Služby: -půjčovna karnevalových dětských kostýmů -půjčovné 150 Kč (tři dny v týdnu).

PRONÁJEM, PRODEJ: - stany - stanové haly VÝROBA: - plachty - nánosované PVC textilie Od roku 2007 je firma vlastníkem dvoupodlažního stanu ( jako jediná firma v ČR ).

Pronajímáme nafukovací atrakce pro děti. Objednejte si na vaší společenskou akci originální nafukovací skákací hrad i s hradbami, který zaručeně pobaví i ty nejmenší děti, velkou nafukovací skluzavku pro odvážné skokany, nebo velké zábavné nafukovací centrum.

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dekorace a doplňky do bytu -keramika, porcelán -hračky -aranžérské potřeby -čaj -koření -bylinky

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Párty stany JESO jsou elegantní přístřešek pro kulturní akce, výstavní stánky, propagace i svatební hostiny. Multi Pavillon je prostorový modulový systém, který je možno nesčetnými způsoby kombinovat a využít přesně podle Vašich požadavků a představ.

Pronájem: - Párty Stan s výčepem - catering. Nabízíme: - prostory pro pořádání párty, slavností, prezentací a rautů - prezentace firem - zahradní slavnosti - gastronomické akce - výstavy - restaurační zařízení - svatby - mobilní zastřešení výstavních ploch - sportovní a soutěžní akce - golfové turnaje - ...

Navrhneme a kompletně zrealizujeme kulturní a sportovní akce, vzdělávací a firemní programy, teambuilding, outdoorakce, sportovní víkendy, školní akce, svatby, adaptační a harmonizační kurzy, školní výlety, školení, kurzy, večírky pro zaměstnance nebo obchodní partnery, firemní i zaměstnanecké akce, dětské dny, svatby, pivní nebo městské ...

Úklidové práce. Služby, úklid, práce: -úklidové, úklid -úklidová služba kanceláře, dílny, soukromé byty, hotely, penziony -úklid po stavebních úpravách a malířích -úklid sklepů a půdních vestaveb -strojové čištění -hostinská činnost -bezpečnostní agentura -ostraha objektů -odklízení sněhu, shazování rampouchů ...

Internetová věštírna - výklady z karet

Pronájem: - nafukovací i jiné atrakce - poníci - kolotoče - houpačky - skákací hrady - klouzačky - balonky.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Pronájem a půjčovna zábavních nafukovacích atrakcí. Nabídka nafukovacích obřích skluzavek, skákacího hradu a bungee trampolín.

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Výroba, prodej: -párty stany, letní restaurace, zahradní pavilony, prodejní, reklamní a propagační stánky, polyhedrální konstrukce, plastové profily a plotová pole.

Pronájem nafukovacích atrakcí různých druhů a velikostí. Možnost pronájmu elektrických autíček.

Vše pro Vaše: - party - oslavy - svatby - narozeniny.

Pronájem velkoplošných párty stanů, zajišťování a pořádání kulturních společenských a sportovních akcí.

Pronájem zábavných nafukovacích atrakcí jako jsou: - hrady - žirafy - skluzavky - trampolíny - rodeo býk - sumo ring.

Dočasné tetování, bodypainting, malování na obličej i na tělo, airbrush tattoo, pořádání kulturních akcí včetně pronájmu atrakcí a trampolín, fotografické služby.