Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Půjčovna výčepní techniky, výčepů, píp a pivního chlazení. Máme na pronájem velkokapacitní a nůžkové stany, grily na selata, prosklené vitríny, hotdogy, stoly, lavice, pivní sety, varné konvice. Půjčovna talířů, sklenic a jídelních příborů Půjčovna: - gastro vybavení - velkokapacitní stany - chlazení k čepování piva z KEG sudů - grily ...

Produkce akcí. Catering. Půjčovna: - elektrocentrály - velkoplošné stany - vybavení pro akce Hostesky

Strojní vyšívání. Dekorování skla a nerezu. Výroba reklamních předmětů. Výroba a prodej netradičních dárků. Pronájem nafukovacích atrakcí.

Pronájem nafukovacích atrakcí různých druhů a velikostí. Možnost pronájmu elektrických autíček.

Prodej, velkoobchod, e-shop: - nafukovací balónky - větrníky - konfety - lampióny - girlandy.. Reklamní potisk balónků sítotiskem.

Technické zajištění v oblasti kulturních, společenských a sportovních akcí.

Technické zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí - např. koncertní turné, firemní akce pro VIP klienty i menší folklorní festivaly: - podia - zvuk - světla. Agenturní a pořadatelský servis.

Prodej, e-shop: - dětské potřeby - školní potřeby - dekorace - karnevalové masky - hračky.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.

E-shop: - karnevalové kostýmy - masky - dárky.

Pronájem: - skákací hrady - skluzavky. Prodej: - nafukovací balónky - cukrová vata. Výroba, prodej: - trdelníky - pouťové perníčky. Zajišťujeme: - zábava na pouti - oslavy - svatby - prezentace.

Pronájem nafukovacích i jiných atrakcí pro děti i dospělé.

Služby: - čištění koberců a potahovin (čištění oxidem uhličitým).

Pronájem, provoz, servis: - výherní hrací automaty.

Videopůjčovna. Půjčovna: - videokazety - DVD..

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety - DVD.

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Realitní kancelář REKIN. Pobočka Frýdek-Místek. Nákup, prodej, zprostředkování: -reality -nemovitosti -firma řeší dluhy na nájemném a exekuce -právní servis, úvěry, hypotéky, tržní ocenění nemovitostí -zajišťování hypotéčních úvěrů, hypotéční úvěry, hypotéky -komunikace v angličtině, francouzštině, arabštině - telefon ...

Zemědělství. Soukromý rolník.

Sportovní zařízení. Závodní dráha, okruh pro motokáry. Půjčovna, pronájem: -motokáry -přívěsné vozíky. Oprava, servis: -pracovní stroje -zahradní mechanizace.

Poradenství ve vodním hospodářství a obchodní činnosti. Návrh, poradenství: -úprava vody pitné, užitkové, pro výrobu nápojů, chladící, bazénové, podzemní, povrchové, minerální, odpadní z povrchových úprav vody. Technologie úpravy vody: -čiření, koagulační filtrace, filtrace (odstraňování koloidních a dispergovaných látek) ...