Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Mikuláš music agency Pořádání hudebních vystoupení.

Velkoobchod, maloobchod: -elektromotory asynchronní (SIEMENS Mohelnice, Frenštát)-zastoupení. -čerpadla k vodárnám a napájecím stanicím, domácí vodárny (SIGMA Lutín, SIGMA PUMPY Hranice)-zastoupení. Opravy a převíjení-revize: -elektrom.asynchronní do výkonu 300kW. -čerpadla k vodárnám a napájecím stanicím: SVA*, V1D*, V1K*, ...

E-shop: - party brýle - sluneční brýle.

Naše firma se úzce specializuje výhradně na realizace lasershow. Připravíme Vám oslnivou, strhující a nezapomenutelnou laser show šitou na míru přesně dle Vašeho požadavku! Ať už jste firma z jakéhokoli oboru, organizátor festivalu, taneční party nebo městských slavností, vždy najdeme společné řešení. Pronájem laser systémů a jejich ...

Osvětlení a ozvučení kulturních akcí - projekce, pódia

Půjčovna: -karnevalové kostýmy pro děti i dospělé Prodej: -pyrotechnika, ohňostroje.

Pronájem - párty stany včetně příslušenství - pivní sety - skádací svatební židle

Výrobce zábavní a simulační techniky, zábavní atrakce, inspekční činnost.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Velkoobchod: - hračky - nafukovací balonky.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Šramus.cz - Prodej, vybavení: -vše pro diskotéky, bary, noční kluby, restaurace, domácí párty (zrcadlové koule, stroboskopy, láva lampy, majáky, dekorační lampičky, vodní válce, světelní hadi, světelné řetězy, par lampy, uv zářivky, provázky, kytky, líčidla, repro pro domácí kino, zesilovače, mixážní pulty, hudební ...

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Půjčovna: - veškerého vybavení pro hostiny.

Fitness. Pronájem a prodej nafukovacích atrakcí.

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

Videopůjčovna. Prodej: -videokazety -DVD* -walkmany, sluchátka, kabely, baterie -karty GO**, TWIST.

Prodej,servis,pronájem: -hrací automaty -stolní fotbaly GARLANDO. Provozovna Všestudy č.40.

Půjčování: -autoboxy a střešní nosiče. Jednobodový zamykací systém.

Zprostředkování služeb a obchodu. Jsme firma zabývající se zprostředkováním služeb a obchodu. Chtěli bychom Vás zaujmout především svým individuálním přístupem ke každému klientovi. Zkuste nám zadat Váš problém či starost a my se pokusíme Vám najít nejlepší řešení. Pokud to bude v našich silách rádi přijedem a osobně pomůžem.