FORUM STANY s.r.o.

Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Činnost: - bublinová show, bubbleshow - bublinář - klaun.

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Malování na obličej - facepainting. Bodypainting.

Prodej, pronájem: - zábavní automaty a jukeboxy, fotbálky, šipky, herní automaty, dětské automaty, kulečníky, šipkové terče, flippery.

Zpracování: -technických tkanin, aplikace kování -grafické studio. Reklamní činnost: -bannery. -reklamní poutače Thermosublimační tisk -potisk polyesterového textilu Výroba, e-shop, prodej, pronájem: -reklamní stany -nůžkové stany s vysokou odolností -prodejní stánky -zahradní altány -technických textilií -dílenské ...

Prodej, půjčovna: - párty stany.

Pronájem: - Foto robot, SelfieBot na vaši akci - na firemní večírek, ples, na svatbu, na dětské dny. FotoBot - fotoaparát Canon, ve spojení se špičkovým objektivem, vytištěné fotografie na profesionální termosublimační tiskárně.

Zajištění občerstvení na základních či středních školách, na různé kulturní a sportovní akce, až po plesy, rauty a oslavy všecho druhu. Vending a veškeré služby s tím související Pronájem: - zábavné atrakce - hrad, loď, skluzavka - trampolíny s ochrannou sítí.

Pronájem nafukovacích atrakcí - sportovní atrakce, párty stany, skákací hrady, nafukovací skluzavky pro děti a jiné.

Kulturní informační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice u Zlína provozuje turistický výletní autovláček pro vyhlídkové jízdy v regionu Východní Morava. Účel, použití: - vyhlídkový autovláček pro atraktivní silniční přepravu a dopravu turistů - vláček pro kulturní a sportovní akce. Audio výklad ve vláčku o městě a ...

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Vývoj, výroba, prodej, pronájem: - zábavní technika - stolní fotbal (stolní fotbálek).

Cimbálová kapela, Slovácká muzika. Služby: -hudební doprovod, hraní na soukromých oslavách.

Služby: -zajištění, pořádání zábavných akcí: -silácké představení - Železný Zekon.

Videoprivat, videopůjčovna. Půjčovna, půjčování: -videokazety. KONZUM. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Prodej: -nenahrané zvukové nosiče. Půjčovna,půjčování: -nahrané zvukové a zvukově obrazové záznamy.

Návrh a realizace: - výzdoba svateb, narozeninové oslavy, firemních večírků.