Telekomunikační a spojové služby nezahrnují pouze klasické telefonní spojení, ale také internetové připojení firem i domácností, kabelovou a digitální televizi nebo realizaci multimediálních sítí či jiné rozhlasové a radiokomunikační služby.

Profi internet od Dial Telecom, a.s.
Trvalé připojení k internetu optickou nebo bezdrátovou technologií. Poskytujeme a zajistíme instalaci, přístupovou linku, koncová zařízení u zákazníka, připojení k internetu a uživatelskou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Tato garantovaná služba je postavená na kvalitních přenosových technologiích pro každého zákazníka s nepřetržitým ...
Profi internet od Dial Telecom, a.s.
Projekce, výstavba: -telekomunikačních sítí. Služby: -poskytování internetu. -digitální televize. -VoIP telefonie.

Společnost DAMOVO Česká republika s.r.o. je součástí nadnárodní společnosti DAMOVO Group, poskytuje řešení a služby se zaměřením na podnikové komunikace a informační technologie.

Svým zákazníkům pomáháme udržet krok s dobou, která je stále rychlejší a stále více orientovaná na digitální technologie. Žijeme v digitální době a naším záměrem je, aby naši zákazníci nejen využívali nejmodernější technologie, ale současně mysleli dopředu. Tím mohou získat potřebný náskok před konkurencí. Snažíme se, abychom byli v každém ...

Nabízíme ucelené portfoilo produktů a služeb v oblasti hlasových a datových komunikací a výpočetní techniky.

TelePlus s.r.o. působí v několika oblastech telekomunikačního a softwarového trhu.

Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.

Konzultační a projektová činnost v oblasti telekomunikací.

Oficiální PARTNER společnosti VODAFONEposkytuje - péči firemním zákazníkům franchisové prodejny

Poskytovatelem internetového připojení, digitální televize a hlasových služeb v kladenském okrese

Provozujeme kabelovou televizi, vysokorychlostní internet a IP telefonii na území České republiky. Provozovna: Nádražní 115, 560 02 Česká Třebová

Telekomunikační služeby - internetové připojení - volání z pevné linky s možností VOIP - provoz, instalace Wi-Fi.

Mezinárodní integrovaná přenosová síť pro obchodní telekomunikace, globální datové, hlasové a IP služby, pokrývající 220 zemí a teritorií.

Služby: - připojení k internetu - televize Kuki, HBO GO

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: - připojení k internetu - hlasové služby - VOIP volání přes internet

Služby v oblasti hlasových služeb VoIP, správy počítačové sítě, vstupních systémů, dohled na servery, konzultační činost.

Dodávka - informační technologie, notebooky, monitory, tiskárny, kopírky - software, hardware - telekomunikační technika Služby - správa sítí - webhosting - hlasové a datové služby

Služby: - připojení k internetu - televize - volání.

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.

Služby, zajištění: - telekomunikační služby - přípojení k internetu - digitální televize - volání.

Mediální zastoupení webů z především z oblasti informačních technologií a telekomunikací. Pro firmy připravujeme na míru internetové reklamní kampaně a další marketingové služby. Pomůžeme Vám najít řešení podle Vašich představ.