Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Tiskárna: -knihy -časopisy -letáky -ceníky -samolepky -dopisní papíry -obálky -grafické práce -malonákladový digitální tisk -velkoplošný digitální tisk.

Tisková a letáková reklama. Tvorba grafických návrhů. Vyrábíme letáky, plakáty, katalogy, prospekty, vizitky, blahopřání, kalendáře, novoroční blahopřání, reklamní a informační tabule. Polep automobilů, fotopráce.

Reklamní služby, reklamní agentura. Tiskové služby. Grafické práce.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika CANON. Služby: - kopírování, digitální tisk - reprografické studio (DTP studio) - kopírování, digitální tisk - tisk a sazba vizitek - potisk triček.

Řezání a tvarování akrylátu laserem. Výroba, dodávka, poradenství, prodej: -velkoplošný tisk THIEME až 160x120 -plotrová grafika (bigboardy, automobilová reklama-polepy, infotabule, světelné boxy aštíty -samolepky a logoprinty (etikety bez lepidla, PC a auto etikety, hliníkové etikety pro označení strojů, reflexní ...

Ofsetová tiskárna, knihárna a grafické studio.

Naše služby: - velkoplošný digitální tisk - grafické návrhy - výroba prezentačních materiálů.

Grafické návrhy, výroba, tiskové služby: - letáky - vizitky - kalendáře - brožury. Výroba: - reklamní bannery, tabule - polepy aut.

Nakladatelství, vydavatelství: - knihy Reklamní činnost: - orientační plány areálů, nemocnic - nástěnné kalendáře - mapy krajů - DTP studio

Služby: - reklama - design - tisk - grafika.

Tisk: - ofset, - sítotisk, - tamponový tisk. Razítka Trodat.

Tiskárna. Polygrafické služby. Výroba: -tiskařská -polygrafická -vydávání knih -vydavatelská činnost.

Výroba, služby: -reklamní oděvy a předměty trička, čepice, polokošile, mikiny, fleece, kuličková pera, hrnky, víno a jiné předměty -potisk firemních logem -znakem nebo běžným textem.

Tiskárna. Veškeré polygrafické služby. Provoz DTP* studia.

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Reklamní agentura zajišťující kompletní reklamní servis za příznivé ceny. Tiskoviny, média, vlastní DTP studio, internet, reklamní předměty, promotion a kulturní akce. Vydavatel časopisu Abeceda bydlení, dále letáky, brožury, katalogy, kalendáře, vizitky, novoročenky, pohlednice, knihy -zpracování a tisk -letáky, pohledy, ...

Tisk: -reklamní -potisk tkanin, skla, keramiky -reklamní pískování -veškerá reklama -dodání reklamních předmětů. Grafické práce.

Nabídka grafických a designérských prací. Nabízíme kompletní zajištění grafických a designérských činností pro vaší společnost. Corporation Identity umožňuje jednotný firemní vzhled a specifické odlišení od ostatních. Můžeme zajistit návrh (redesign) vašeho loga, propagační a tiskovou grafiku – vizitky, letáky, plakáty, billboardy. ...

Výroba, obchod, prodej, montáž, servis, distribuce: -přenosné prezentační systémy -velkoplošný tisk -grafické práce -reklamní stojany, mobilní stojany -prezentační stěny -bannery -A stojany (áčka) -roll up systémy atd. tvoří dvě řady produktů produktové řady Expand a Standard.

Knihařství, knihařské práce: -vázání, vazba-diplomové práce, časopisy, sbírky zákonů, knihy (neumělecká knižní vazba) -opravy knih -výroba-desky, krabice, výrobky z lepenky. Tisk: -maturitní stužky.