Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Výroba: - reklama - reklamní cedule, tabule, stojany, samolepky - velkoplošná tiskárna - polepy aut - reklamní plachty - bilboardy.

Služby: - venkovní reklama - billboardy (stavba na míru) - reklamní panely - naváděcí systémy na sloupech veřejného osvětlení, mostní segmenty - velkoplošné plakáty - reklamní poutače - reklamní a grafické služby na klíč-full servis po celé ČR - grafické návrhy, výroba, tisk, kompletní zpracování.

Nabízíme kompletní polygrafické služby za výhodné ceny Naše produkty: - Vizitky - Letáky, prospekty, hlavičkové papíry - Firemní bloky, samopropisovací bloky (faktury, dodací listy a pod.) - Visačky, karty, samolepící etikety, vstupenky, atd. - Obálky s potiskem - Knihy, katalogy, kalendáře - Rozetky ( podložky pod šálek ) - ...

Služby: -velkoplošný tisk -řezaná grafika -laminování -navazující služby.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingu. Tisk fotografií všech formátů. Fotografické služby.

Projekce, návrhy, výroba, tisk: -vizitky, loga, samolepky -reklama na vozidlech -reklamní tašky -reklamní stojany -informační tabule -vlajky -transparenty -bannery -potisk textilu -dárkové sady -zapalovače -klíčenky -kalendáře. Technologie: -sítotisk -tampontisk -transfer -strojové vyšívání-loga firem, nápisy.

Tiskárna Old Print. Polygrafické služby, výroba, dodávka tiskoviny : -jednoduché vizitky, obálky, tiskopisy i exkluzivní publikace a plakáty. Služby: -zahrnují celý proces výroby tiskovin. Začínají poradenstvím, přes grafický návrh, vlastní tisk, lakování, až po knihařské zpracování (výsek, ražbu) a kompletaci zakázky. Klient může přijít s ...

Fotopráce. -DTP studio: -grafické návrhy, skeny, sazba, rozmanité grafické efekty, složité počítačové fotomontáže, prospekty, brožury, kalendáře, katalogy, knihy, nálepky, pohlednice, loga. Tisk: -velké fotografie - nízkonákladový tisk - tisk barevných publikací, fotoalb, brožur. Výroba: - výroba CD katalogů - ...

Reklamní služby: -DTP studio -velkoplošný digitální tisk -malonákladový tisk produkční -reklama na dopravní prostředky -fóliová řezaná reklama -firemní štíty, tabule -bannery -světelná reklama.

Služby: -klasický i digitální tisk fotografií -velkoformátové fotografie -tisk -kopírování -laminace -reklamní tisky a média -prodej fotopotřeb a kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu.

Tampotisk. Tiskárna, tiskařské práce a služby: - tampónový a sítotiskový potisk reklamních předmětů - rotační potisk sítotiskovým strojem - průmyslový a digitální potisk - PE tašky s potiskem - vizitky.

Příprava: -počítačová sazba včetně veškeré grafiky, černobílé i barevné. Tisk: - digitální černobílý i barevný tisk - barevný tisk na speciální materiály: - folie - nažehlovací obtisky - samolepky. - speciální materiály FOTOKNIHY: - Variabilní formáty, různá provedení, pevná vazba. Zpracování naším ...

Služby: -tisk barevných prospektů, letáků, brožur a etiket -sítotisk, potisk látek a samolepek -potisk PE tašek -zpracování fotografických materiálů a grafiky. Výroba a prodej: -reklama na automobily, autoplachty a reklamní štíty i na omítky.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Zprostředkování obchodu a služeb. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Činnost informačních a zpravodajských kanceláří. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení ...

Grafické studio. Ofsetová tiskárna: -letáky, katalogy, formuláře, vizitky -samopropisovací tiskoviny. Knihařství: -vazba - knihy, časopisy, diplomové práce. Obalová technika: -výroba kartonáže - lepenkové kartony, krabice, obaly.

Služby: -tamponový tisk -průmyslový potisk - plast -potisk reklamních předmětů.

Výroba vizitek, tisk vizitek, celobarevné vizitky, stovky návrhů vizitek zdarma, akční slevy na vizitky.

Výroba, návrh: - transparenty, billboardy - světelná reklama - signmaking - ofsetový tisk - potisk textilu - webdesign, tvorba webových stránek.

Práce: -písmomalířské -grafické.

Práce: -knihařské, knihařství.

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Knihařství. Služby: -vazby (vazba): -knihy -diplomované práce -časopisy -sbírky zákonů -atd. -výroba: -pasparty -výrobky z lepenky -tisk (potisk) zlatou fólií na kůži, papír, textil.