Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše služby: - výroba razítek - digitální tisk - kopírování - prodej kancelářských potřeb.

Komplexní reklamní a tiskařské služby. Výroba: - reklamní letáky - plakáty - etikety - vizitky - publikace - brožury.

Služby: -webdesign, tvorba www stránek -DTP studio -multimedia -propagační materiály -návrhy, tisk grafických materiálů -vizitky, loga, letáky.

Nabízí: - skenování do formátu A0 - grafické návrhy, sazba, archová montáž - osvit do formátu B1 - nátisk do formátu A1 - digitální fotografie - ofsetový tisk - expresní digitální tisk - CTP desky do formátu B2.

Velkoplošný digitální potisk látek a textilních materiálů, výroba textilních materiálů s fotografickými motivy pro oděvní a reklamní účely.

Reklama a propagace: -reklamní tabule a nápisy -reklamní předměty -vizitky, samolepky -svatební oznámení -písmomalířství -razítka.

VÝROBA: - reklamní nápisy ze samolepící fólie ( práce na ploteru ) - orientační tabule - vývěsní štíty - reklamní nápisy a znaky na automobily - polepy výloh - info systémy - nažehlování NÁVRHY: - loga

Služby, tisk, potisk, prodej: - reklamní textil - dárkové předměty

Tiskárna: -letáky -vizitky -dopisní papíry, dopisní obálky -pozvánky -diplomy - digitální tisk -objednávky -daňové doklady -skladové karty -výdejky -závěsky a další -brožury a knihy -plakáty A2 -luxusní tiskoviny s výsekem termoražbou -kulturní programy -předlohy pro tisk.

Tisk a knihařské zpracování časopisů, brožur, knih, prospektů, katalogů, desek s chlopní, výroční zprávy, letáky, hospod.tiskoviny a výsek, perforace, číslování, vazba V1,V2,V3,V4,V8. Vlastní grafické studio-DTP,CTP. Sítotisk plast, textil-trika.

Inzertní týdeník pro domácnost. Vydavatel: -firma SAMAB BRNO GROUP, a.s. Tisk: -firma GRANOS. Distribuce: -DISTRA.

Digitální tiskárna: -samolepky -vizitky -letáky -prospekty -katalogy -časopisy a publikace -mapy -plakáty -billboardy -reprodukce -fotografie a obrazy -bannery -cedule -poutače -polepy vozidel,výloh a podlah ve fotografické kvalitě -rámování do plastu,dřeva i kovu -velkoformátové laminování.

Návrh a výroba: -reklama na obchody -reklamní štíty -tabule, autoplachty -transparenty -automobily -kamiony Digitální tisk.

Služby: - polygrafické - tiskařské.

Služby, výroba: -příprava pro tisk -barevná, černobílá sazba -kopírování -firemní kalendáře -vizitky -razítka -dodací listy -faktury -hlavičkové papíry -letáky -časopisy -noviny -novoroční blahopřání. Velkoobchod, prodej: -polygrafické výrobky: -školní mapy a mapky -štítky na šanony samolepící -úkolníčky ...

GRAFIKA A DTP: - kreativní studio, grafické návrhy, grafická tvorba - počítačová grafika, ilustrace, kliparty, kreslení, vektorizace - předtisková příprava, dtp, sazba, zlom.

Tiskoviny: - časopisy a katalogy - prodejní letáky - coroprate identity - úprava loga - výroba a úprava obalů - náročné publikace - výroční zprávy - elektronická média. Reklama: - inzerce a plakáty - POS materiály - stojany a bannery - polepy a samolepky - reklamní předměty. Tisková produkce: - plochý a rotační tisk - ...

DTP pro výrobu předtiskových forem z odrazových předloh fotografií a textů pouze v černobílém provedení. Polygrafický servis s širokým záběrem technologií od ofsetu, tisk.

Reklama: - tiskové služby - potisk plastových karet - reklamní předměty - sítotisk.

Nabízíme vám kompletní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: grafické návrhy, scanování ze všech druhů předloh, DTP - grafická úprava stránek a předtisková příprava, litografie (osvit) a barevné nátisky, tisk propagačních materiálů, výroba veškerých tiskovin a reklamy, digitální fotografování studiové, interiérové i exteriérové, ...

Potisk, prodej: reklamní předměty včetně dodaného zboží: -kuličková pera, plastové tužky -kalendáře, diáře -sklo, vázy, svícny -PE* tašky -textil.

Výroba tiskovin a kompletní servis od návrhu po doručení v Praze. Design a tisk polygrafické produktů: firemní tiskoviny, katalogy, časopisy, jídelní lístky, plakáty, samolepky, kvalitní ofsetový a digitální tisk, design, vazba, lámání stránek

PRODEJ: - kancelářská technika - kopírky - náhradní díly ke kopírkám ( tonery, fotoválce ) - spotřební materiál - osobní počítače - tiskárny - spotřební materiál - periferie ( pro architekty, projektanty ) - plotry - scanery - transferové lisy SERVIS: - kopírovací stroje SÍTOTISK: - potisk reklamních předmětů ...

Filmové a webové prezentace, grafické práce.

DTP studio: - profesionální fotoateliér - vybavení pro exteriérové i interiérové fotografování, digitální fotografie, diapozitivy, fotografie - grafické návrhy a DTP práce - kreativita, zpracování reklamních kampaní, CI manuály, časopisy, pozvánky, plakáty, prezentační materiály (brožury, šanony, letáky, merkantilní tiskoviny) - skenování ...