Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Reklama na automobily včetně obrazových fotografií(tzn, že mohou udělat reklamu přes celé auto). Reklamní předměty s potiskem. Venkovní reklama. Billboardy. Světelná reklama a neony. Výroba razítek. Tisk: -velkoplošný -ofsetový-prospekty, katalogy -malonákladový-digitální -sítotisk-samolepky, textil.

MAJES Výroba a tisk: - samolepící etikety.

Tiskárna: - náhradní plnění polygrafickými produkty. Ofsetový tisk: - formuláře - digitální tisk.

Specialista na reliéfní ražbu a novoročenky s vysokou kvalitou zpracování. Vyrábíme novoročenky, vizitky, dopisní papíry, desky s chlopněmi, titulní strany k výročím zprávám, časopisům, pozvánky.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

ATELIÉR SÍTOTISK - sítotisk.

Služby: -grafické -polygrafické (barevný digitální tisk do formátu A3, digitální nátisk, scan, osvit) -reklama.

Ofsetový tisk, tiskařské práce: -propagační materiály: -plakáty, letáky -tiskopisy. Nakladatelství, vydavatelství, distribuce: -letáky, tiskopisy.

Služby, návrh, realizace: -vizuální styl (logotyp, vizitky, firemní papíry, propagace, prospekty, plakáty, etikety) -litografie, DTP*, osvit, nátisk a scan -reklamní grafika -foto i digitální snímání -tisk.

Grafické studio: -PR** a marketingový servis -nakladatelství -polygrafická výroba -redakční, nakladatelské a vydavatelské služby -kompletní zajištění reklamních kampaní.

Potisk, prodej: - reklamní předměty.

Komplexní služby v oblasti reklamy, tisk od návrhu po realizaci. Grafické studio: -grafika -vlastní grafické návrhy a dle požadavků zákazníků -reklama -tisk -razítka. Reklamní agentura: -potisk reklamních předmětů -ofsetové tisky -výroba razítek všech druhů -tamponový potisk reklamních předmětů -výroba reklamy ze ...

Propagační a sítotiskové práce. Výroba: - vizitky - firemní tabule - bezpečnostní tabulky - trička - reklamní tašky - svatební oznámení. Potisk samolepicích fólií a tašek. Reklama. Řezané fólie E-ploter. Reklamy na auta.

Výroba, dodávka, prodej: -reklamní a firemní štíty a tabule -reklamní nápisy na auta a autobusy -světelné reklamní panely -informační a orientační systémy pro interiéry i exteriéry z elogovaného hliníku a plexi -vizitky a tiskoviny -razítka TRODAT i dřevěná. Služby-řemeslo: -malba reklamních nápisů na fasády -sítotisk ...

Reklamní a polygrafikcé studio - grafický design - digitální fotografie - skenování - osvit CTF a CTP - tisk

Kompletní tiskový servis. Služby: -grafické návrhy -DTP studio -osvit, scan -ofsetový tisk -velkoplošný tisk -sítotisk.

Reklama. Tiskárna. Sítotisk. Trička s potiskem. Potisk reklamních předmětů. Výroba vizitek, samolepek. Reklamní polep aut, výloh, cedulí a firemních poutačů. Laminování.

Služby: -tisk -ofset, knihtisk -ražby, výseky -tisková příprava -výroba polymerových štočků -karton do formátu A3 -bloky -potisky kalendářů.

Služby: - digitální velkoformátový tisk - megaboardy - bigboardy - billboardy - backlite - citylight - POS materiály - plachty - polepy dopravních prostředků - podlahová grafika - okenní grafika - světelná reklamy - řezaná grafika plotter.

Kartografické vydavatelství, tiskárna, grafické studio. Kartografie: - zajištění podkladů - zpracování map v terénu - digitalizace (počítačové zpracování) - tvorba mapového klíče (měřítko, barvy, značky.) - tisk hotové mapy - adjustace do požadovaného tvaru - povrchová úpravá (např. laminace) - instalace exteriérových map ...

Ateliér výtvarného designu: - nakladatelství - grafické studio - DTP. DTP studio: - skenování - litografické práce - sazečské práce - osvit + nátisk.