Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Služby: - výroba reklamy - velkoplošný tisk - řezaná grafika - laminace - výroba vizitek.

Reklamní služby - velkoformátový tisk.

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Činnost: - LED billboardová prezentace firem - výroba reklamní spotů - grafické návrhy - tisk - tvorba webových stránek

Reklamní činnost, služby: - grafika, design - tisk - webdesign - překlady, tlumočení

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Potisk triček, potisk textilu, polep výloh, výroba reklamy, polep aut, montáže reklam, výroba banneru, velkoplošný tisk, světelná reklama, firemní štíty, množstevní slevy, nízké ceny, individualní sleva, samolepky, akce

Nabízíme kompletní tisk časopisů, katalogů, výročních zpráv a vizitek. Provádíme falcování, výsek a perforaci, ale i thermotisk a slepotisk.

Prodej - fotbalové a futsalové potřeby - sportovní doplňky - vybavení pro sportovní kluby -reklamní potisk.

Výroba a prodej svatebních oznámení, pozvánek, krabiček na výslužku a dalších svatebních tiskovin. Tisk novoročních přání pro firmy i jednotlivce.

Služby - webdesign - instalace software - odvirování pc - správa sítí - tisk reklamních bannerů - grafické návrhy.

Fotostudio Velkoplošný digitální tisk Ofsetový tisk Grafické studio - předtisková příprava - sazba tiskovin - grafické návrhy tiskovin Webdesign.

Reklamní a komunikační agentura - grafické práce - marketing a propagace - velkoformátový tisk - fotografické práce - kopírování.

Grafická dílna RENO spol. s r.o. je známá reklamní agentura v Kroměříži. Zajistíme kompletní služby reklamní agentury. Výroba, návrhy, realizace: - kompletní reklamní práce - leptání do mosazi, nerezu - leptání a gravírování - kovové cedule leptané - leptané perokresby - kovové štítky na stroje - informační systémy - kovové ...

Kreativní agentura se zaměřením na: - grafický design - fotografické služby - interiérová i exteriérová prezetace firmy - tiskové a polygrafické služby - reklamní spoty a webová prezentace - Copywriting - Poradenství - Mediální servis

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Služby - reklamní sítotisk - potisk textilu, plastů, reklamních předmětů, plachet

Služby - kopírování - skenování - grafické návrhy - tisk.

Hlavní předmět činnosti: - rozesílání hromadných zásilek (dopisů a balíků) - skladování a expedice reklamních materiálů - pořizování a zpracování adres včetně statistik - strojní obálkování. Ostatní činnosti: - celní služby - tiskové služby - zásilkový prodej - zasílání peněz.

K-reklama: - velkoplošná reklama - polepy automobilů - výstavní expozice - tiskoviny.

Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

Služby: - tisk - grafické studio - výroba reklamní plachty, reklamní tabule, polepy automobilů a výloh