Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Výroba: -vizitky -letáky -reklamní materiály -razítka -puzzle. Služby: -kopírování-barevné i černobílé -potisk textilu, keramiky -laminace -kroužková, drátěná, tepelná vazba -počítačová grafika.

Služby: -webdesign -grafika -fotografování -tisk

Grafické a reklamní studio - tiskové a kopírovací služby - výroba reklamy.

Tiskárna: - ofsetový tisk - knihtisk - ražba - výsek. Tisk: - tiskopisy - propagační tiskoviny - prospekty, katalogy, plakáty do A1, barvotisk do B2 - brožury - jedno až čtyřbarevné, vazba V1, V2 - samolepicí etikety do B2 i barevné. Výsek: - desky, obaly, sáčky.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské.

Grafický závod Nekola, s.r.o. Společenské tiskoviny: - vizitky, pozvánky, letáky, plakáty - svatební a promoční oznámení. Hospodářské tiskoviny: - faktury, stvrzenky, objednávky - tiskopisy pro dopravce - dopisní papíry, dodací listy. Knihařské zpracování: - bloky - složky - brožury.

Tiskárna. Polygrafická výroba a obchod. -vizitky -letáky -plakáty -hlavičkové papíry -brožury -prospekty -časopisy -katalogy -výroční zprávy -kalendáře -desky s chlopněmi -knihy -mapy -poznámkové bloky -samopropisovací tiskoviny -vazba V1, V2

Služby: - reklamní - DTP služby - polygrafická výroba

CENTRUM REKLAMY A TISKU Grafické studio Předtisková příprava: -grafické návrhy, digitální foto, skenování, retuše -osvit 328x610 mm**, 3200 DPi*. Ofsetový tisk-barevný, černobílý: -letáky, brožury, prospekty -kalendáře, bloky -obchodní tiskopisy s firemními atributy .

Orientační systémy - venkovní a vnitřní orientační systémy Reklama - reklamní tabule - polepy výloh - polepy aut a autoplachty - světelná reklama - prezentační systémy Gravírování - gravírování laserem - gravírování CNC Tiskové služby - digitální tisk a kopírování - velkoformátový tisk - potisk triček - dekorativní ...

Tiskárna, služby: - potisk reklamních předmětů a textilu - tamponový tisk a sítotisk

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - bannery - design.

Kompletní reklamní servis: - velkoplošný digitální tisk - grafické návrhy - výroba reklamních panelů - firemní poutače - světelná reklama

Reklamní agentura, služby: - tisk - DTP

Tvorba webu, , propagačních materiálů a jiných tiskovin.

Služby: - výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků - polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce - výroba, instalace, opravy strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení - výroba školních a kancelářských potřeb.

Potisk samolepících etiket a štítků. Elektroslužby - montáž hromosvodů, elektrotechniky - revize elektro.

Služby: -tisk etiket, lepících bloků, tiskovin

Vydavatelství. Služby: -grafické a typografické studio.

Komplexní služby v oblasti kopírování, tisku digitálního i ofsetového, výroby diplomových prací a vazby dokumentů. Dále zajišťujeme zlacení tiskovin, řezané samolepky, výrobu reklamy a designové papírenské zboží. Podporujeme studenty a prodáváme jejich kreativní produkty. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kopírování, tisku a vazby ...

Sítotisk: - reklamní odnosné tašky - samolepky - potisk kartonáže a dodaných předmětů z plastů a jiných materiálů Vakuové tvarování plastů: - vložky do krabic na rozlišení různých druhů výrobků - blistrové obaly (průhledné) pro přivaření na podložku i nasouvací - plastové dávkovače léků (týdenní i jednodenní) Tvarování plastů ...

Tiskárna Magnus I - tiskneme na klíč vizitky, hlavičkové papíry, letáky, skládačky, katalogy, časopisy, obálky, plakáty, bloky, papírové samolepy, pohlednice, samopropisovací tiskoviny, výroční zprávy.