Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Potisky a povrchové úpravy reklamních předmětů flockem. Pískování. Sítotisk. Vyšívání.

Černobíly i barevný ofsetový tisk Výroba-včetně grafického zpracování: - knihy v tvrdých vazbách - paperbacky - brožury v sešitovém provedení - drobné tiskoviny-společenské, hospodářské-prospekty, vizitky - plakáty.

Sítotisk - potisk textilu - trička s potiskem - maturitní trička, stužky, šerpy - tašky s potiskem - samolepky - kontrolní štítky HP

Webdesign a tvorba www stránek, reklamní a marketingové služby, tisk letáků a plakátů, výroba vizitek.

• DTP - GRAFICKÉ NÁVRHY (počítačová grafika i kresby) • LOGOTYPY a corporate identity MANUÁLY • DIGITÁLNÍ málonákladový ČB i BAREVNÝ TISK • VELKOPLOŠNÝ EXTERIÉROVÝ TISK (bannery - plachty, panely, velkoplošné PVC samolepky . . . ) • VAZBY DOKUMENTŮ - drátěná (kovová), V1 (skobičková) • LAMINACE za tepla i za studena • OŘEZY DOKUMENTŮ el. ...

Velkoplošný tisk. Tvorba reklamy. Hlavní činnosti - reklamní plachty - polepy výloh a aut - velkoplošný tisk - tísk na magnetické folie - tisk vizitek - výroba vlajek a tisk na canvas - tisk tapet a fototapet.

Potisk: -trička, hrnky, puzzle a jiné podle vašich návrhů. Pro více informací nás kontaktujte na mailu nebo navštivte web.

Ofsetový tisk, sítotisk a litografické studio, samolepící reklamy.

Navrhování a tisk etiket pomocí hardwarových prostředků.

Výhradní zastoupení firmy EXELL. Výroba, prodej: -razítka. Prodej: -materiál pro výrobu razítek -grafické papíry. Služby, tiskárna, tisk -svatební oznámení, košíčky, ubrousky -novoročenky -vizitky -samolepky -semolepící fólie, reklamní cedule -potisk - reklamní předměty -digitální tisk do formátu A3.

Naše společnost GAMATISK, s. r. o. se zabývá potiskem reklamních materiálů. Naše služby: - lakování UV do B1, blistrové do B2 - potisk triček a textilu - PE tašky - transferový, ofsetový a tamponový tisk - knihtisk - výroba razítka - digitální tiskový plotr VersaCAM (řezání a tisk na jednom stroji) - digitální tisk do A3 - samolepky ...

Doprava: - dodávka FORD TRANZIT do 3, 5 tuny Prodej: - knihařské stroje - kartonážní stroje Prodej a výkup: - použité knihařské stroje - použité kartonážní stroje Tisk knihiskovou technikou (bibliofílie). Kamenotisk: - tisk litografií pro výtvarníky

HAMPL - reklamní výroba Reklamní výroba: - firemní štíty - polepy výloh a dopravních prostředků - informační a reklamní tabule - vizitky - autoplachty - rotační reklamní plochy - reklamní plachty a vlajky - velkoplošný digitální tisk a laminace - gravírování - výroba razítek.

REKLAMA & TISK PRINTO -reklamní dárky s potiskem -velkoplošný tisk - řezaná grafika - výlohy, automobily - webové prezentace -razítka, vizitky, etikety -firemní tiskopisy, obálky a adresou -kopírování -svatební oznámení -propisovačky, mikrotužky, přívěsky -klíčenky, zapalovače atd.

Výroba, prodej: -textilní reklama -textilní vyšívání -strojní vyšivání, nášivky, aplikace -sítotisk, transférový tisk, digitální tisk, offsetový tisk -trička, polokošile, mikiny, pracovní oběvy, vesty, čepice, šňůrky na klíče, tašky, batohy.

Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.

Ofsetové tiskárny se zaměřením na periodika, knihy a letáky.

Tiskárna. Grafické studio. Tisk. Knihařské zpracování. Výroba - tiskopisu Adresa: Hrabství č.78, Skřipov 747 41 je pouze fakturační adresa.

Tiskové služby. V naší společnosti nabízíme širokou paletu tiskových služeb. Vytvoříme grafický návrh a vyrobíme vizitky, letáky, brožury či jiné propagační materiály. Tiskneme rovněž svatební oznámení či kalendáře

Potřebujete vyrobit vizitky nebo razítka? Tiskárna AKORD Chomutov byla založena v roce 1991 a od svého začátku se věnujeme ofsetovému tisku. Postupem času jsme naší činnost rozšířili o další polygrafické služby, výrobu razítek, knihtisk, digitální tisk s moderním předtiskovým studiem, velkoformátový tisk, rámování, laminace, paspartování, ...

Tisk: -vizitky, -svatební oznámení, -PF přání

Komplexní tiskařské služby: -hlavičkové papíry.