Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Provádíme: - grafický design - ofsetový tisk - řezaná reklama - sítotisk.

Návrh, výroba, prodej: - svatební oznámení - novoročenky - vizitky - letáky - propagační materiály - promoční oznámení, slepotisk - razítka - blahopřejné karty - příležitostní tiskové produkty. Výroba, prodej: - dárkové předměty.

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Reklamní služby - tiskárna.

Kompletní zpracování tiskovin. Provádíme: - sazba - reprodukce - tisk.

Logotisk Potisk reklamních předmětů. Grafické návrhy. Výroba: - upomínkové a dárkové předměty. Polepy automobilů: - řezaná reklama. Tvorba: - www stránky a eshopy.

Nakladatelství, prodej: -učebnice pro první a druhý stupeň základní školy -nová řada učebnic v souladu s RVP ZV -nové formy výuky -školní vzdělávací programy -učebnice, pracovní sešity -metodický průvodce -pomůcky (demonstrační kostky s písmenky, papírové mince a bankovky, sady kartiček, soubor značek a číslic) -zápisníčky, ...

Tiskárna. Tisk letáků, časopisů, plakátů, novin, diplomů či manuálů.

Marketingové služby-přímý marketing. Databázový servis: -identifikace cílové skupiny -databázová selekce -informace o podnikatelských subjektech (ČR, EVROPA), vytvoření databáze na klíč. DIRECT MAIL: -grafické zpracování podkladů -tisk propagačních materiálů -tisk etiket (samolepící) -potisk obálek -vkládání propagačních ...

Přímý výrobce, výroba, montáž, servis, oprava: -neonová reklama (neony) -světelná reklama na bázi neonových trubic a její varianty -klasický sortiment plexi výstrčí (prosvětlené zářivkami, slimline, neonem) -reklamní panely (Lighboxy, Light box) -reklamní poutače -mobilní billboardy -informační, navigační a orientační ...

Výroba a dodávka - samolepící štítky, hliníkové štítky. Polygrafická výroba Tisk - technologická schemata - foliové klávesnice.

Naším oborem je SIGNMAKING: - grafika - tisk - produkce reklam - servis - technické i finanční poradenství. K nám nechoďte se zakázkou (tu můžete poslat e-mailem nebo jinak), k nám přijďte konzultovat řešení nebo řešit problém, jak nejvýhodněji realizovat.

Činnost firmy: Tiskárna Autoservis Truhlářství Internet Reality Ubytování Doprava Správa nemovitostí

Tiskárna. Služby: - grafické návrhy - artdesign a webdesign - ofsetový tisk: - vizitky, letáky, kalendáře, katalogy, manuály, ... - knihtisk - potisk obálek firemním logem aj. - číslování a perforace vstupenek a jiných tiskovin

Tiskárna. Služby, výroba: -grafické návrhy kompletní -tisk-plnobarevný, černobílý -hospodářské tiskopisy -tabulky, formuláře -společenské tiskopisy: -vizitky -brožury a časopisy -katalogy -prospekty -letáky -plakáty -etikety -vysekávání -knihařské zpracování.

Tiskárna. Služby: -tisk: -navštívenky -pozvánky -letáky -hlavičkové dopisy -brožury -tiskopisy všeho druhu na samopropisovací papír. Služby: -kopírování.

- tištěná grafika (velkoplošný digitální tisk): fólie, bannery, papír - grafické práce (vizitky, letáky, razítka...) - světelné reklamy - informační systémy - malba na fasády do ztracených šablon - plastické písmo - řezaná grafika (interiér, exteriér) - polepy vozidel (karosérie, magnety, zatmavení skel)

-Výroba upomínkových a reklamních předmětů -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Účetní poradenství Prodej - kancelářské a papírenské potřeby Výroba a prodej - razítka MODICO na počkání, bez jakékoli přirážky. Razítko do 5-10 minut Výroba - vizitky.

Reklama, tisk a marketing. Nakladatelství a vydavatelství. Grafické studio. Projekční a inženýrská činnost.

Obchodní zastoupení pro ČR. Reklama a propagace. Ofsetový tisk: - hlavičkové listy, firemní papíry, samopropisovací bloky, dodací listy, obálky. Malonákladový tisk: - letáky, plakáty, vizitky, novoročenky, svatební oznámení, pozvánky, firemní prezentace. Sítotisk: - potisk textilu, skla a keramiky, dárkových předmětů. ...

Tiskařské práce: -potisk reklamních a průmyslových předmětů -tisk: -tampónový reklamní, průmyslový. Výroba, prodej: -reklamní předměty -razítka samobarvící, dřevěná, speciální. Práce: -zvukařské: -ozvučení kulturních a společenských akcí. Služby: -hudební produkce.