Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Reklamní agentura, komplexní reklama: -katalogy -letáky -tiskoviny -kalendáře -billboardy -plakáty - 3D objekty - reklamní předměty - DTP studio

Naše společnost profiPOTISK patří mezi dynamicky se rozvíjející firmy s vlastními technologiemi potisku. Tiskárna svým technologickým parkem tvoří dominantní postavení na severní Moravě. Společnost profiPOTISK vlastní strojové vybavení, a na základě toho nabízí širokou škálu tiskových služeb jako jsou: sítotisk, termotransferový tisk, tamponový ...

Činnost: - fotografické služby - malonákladový barevný a černobílý tisk - reklama, grafika, tisk - ofsetový tisk - tamponový tisk - potisk triček a textílií - sportovní vybavení a oblečení.

Výroba: -vizitky -letáky -hlavičkové papíry -firemní katalogy -jídelní lístky -grafické návrhy -podložky pod myš -veškeré tiskoviny -vydavatelství inzertního měsíčníku "L SERVIS" (L-SERVIS) -v tištěné podobě-periodicita 1x měsíčně, distribuce-zdarma do každé rodiny v Jihlavě -v elektronické podobě na uvedené internetové adrese.

Výroba, služby: -magnetické čipové karty -potisk karet.

Práce: -vazba a tisk diplomových a všech závěrečných prací -rámování Otevírací doba: Po, St:9-11;13-18; Út, Čt:13-18; Pá:8-11;13-16hod.

Prodej, pronájem, servis, opravy, renovace: -kopírovací stroje (kopírky), tiskárny, faxy, skartovačky -počítače a notebooky, PC. Kopírování a tisk: -černobílé a barevné A3, A4, A5 -laminace, řezání dokumentů. Obchod, prodej, poradenství: -spotřední materiál originální i repase cartridge pro laserové, inkoustové tiskárny, multifunkční ...

Copypoint s.r.o. se zaměřuje na tisk vizitek, bannerů, reklam pro firmy, tisk fotografií, studentských materiálů a na velkoformátový tisk.

Služby: - tisk - polygrafické služby - účetnictví - úklidové služby

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.

ARTIA DESIGN Služby: - reklamní služby - tisk a kopírování - WEB design.

Služby: -reklamní návrhy -velkoplošný tisk.

Prodáváme grafické papíry určené pro grafiky, fotografy, tiskaře, malíře, výtvarníky, učitele, děti ... Náš sortiment jsme rozšířili o výtvarné potřeby. Nabízíme grafické papíry (v kamenném ale i internetovém obchodě): -pro prestižní komunikaci, design a prezentaci -pro tisk, reklamu -pro výzdobu škol, družin a školek. Papíry ...

Tiskárna K+H provozovaná panem Jiřím Huličkou nabízí služeb v oboru polygrafie od nástinů až po odeslání rovnou k zákazníkovi. Tisk zajišťujeme dle moderních i klasických technologií. Firmu naleznete na Mělníku.

Reklamní agentura STILLUS s.r.o. se zabývá potiskem skleniček, dárkových a reklamních předmětů, textilu a výrobou 3D reklamy. Zajišťujeme také grafické práce - vytváříme loga, obalový design, návrhy časopisů, tiskoviny či brožury, polepy automobilů apod.

Tiskárna Svoboda Press, největší polygrafický subjekt na českém trhu. Nejmodernější rotační stroje umožňují lepení ve hřbetě či šití skobkami 8-12-16-24-32-48-64 stran. Stroje zn. Lithoman IV 64, Polyman, Rotoman.

Reklamní agentura. Výroba, tisk: - etikety, etiketa (na konzervy, atp.) - grafický návrh, grafické návrhy - brožury, brožura - prospekty - samolepky, samolepka - katalogy - plakáty.

Společnost Triangl, a.s. je největší ofsetovou archovou tiskárnou v České republice. Máme již skoro 30letou tradici a jsme jednou z nejvýznamnějších a nejlépe vybavených tiskáren v České republice. Specializujeme se na tisk středně nákladových časopisů, katalogů, brožur, prospektů, publikací a kalendářů. Našimi hlavními přednostmi jsou ...

Tiskárna VS Tisk se zaměřuje na nízkonákladový ofsetový tisk periodik a publikací. Nabízíme kvalitní tisk brožur, knih, katalogů, časopisů i letáků za zajímavé ceny. Jsme schopni kompletně zpracovat grafický návrh reklamních materiálů, buď podle Vašich předloh, nebo vytvoříme zcela nový. Navrhujeme také loga společností, vizitky či samolepky. ...

Hledáte reklamní agenturu, která vám zajistí profesionální a kvalitní prezentaci vaší firmy? Chcete zaujmout potenciální zákazníky moderními a originálními reklamními materiály? Pak je pro vás správnou volbou Luděk Petráš - tg reklama! Luděk Petráš - tg reklama je firma se sídlem v Kyjově, která se zabývá výrobou reklamy od návrhu po aplikaci. ...

Polygrafická výroba-tiskárna: -plakáty -formuláře -brožury -letáky -kalendáře -knížky -potisky -časopisy -vizitky -reklamní materiály -prospekty -ostatní tiskoviny.

Služby: -nakladatelství -tisk knih. Maloobchod, e-shop: -knihy pro děti.

Sítotisková tiskárna. Výroba, sítotisk strojní a ruční: - samolepky - samolepicí štítky - kovové hliníkové štítky - etikety - bezpečnostní tabulky.

Společnost NZACO s.r.o. se specializuje na potisk triček, mikin a dalšího textilu.

Reklamní agentura, reklama: realizace výstavních expozic - velkoplošný tisk - bannery - bilboardy - samolepící fólie - polepy aut - výstavní expozice - řezaná reklama, signmaking