Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Kopírování -barevné -černobílé -velkoformátové. Digitální tisk -barevný -velkoformátový. Razítka. Vizitky. Gravírování. Kompletace: -vazba -laminace. Potisk triček. Puzzle.

KOPIE - POTISK - DTP Služby: - barevné kopírování - potisky na trička, čepice, puzzle a jiné materiály - barevný laserový tisk z PC, DTP služby - plotter - bílý toner - vazby.

Zakázkový potisk: - etikety. Prodej: - tiskárny etiket a karet ZEBRA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače DATALOGIC - ruční snímače, terminály a bezdrátové sítě MOTOROLA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače Motorola - spotřební materiál pro tiskárny etiket a karet. Záruční a pozáruční servis: - hardware ...

Tiskové a produkční služby, multimedia, public relation & media, kreativita & design, IT solutions a další

Působnost v oblasti reklamních předmětů. - potisky - tamponový tisk - gravírování - reklamní předměty, polepy aut, reklamní cedule - velkoplošný tisk - strojové vyšívání textílií

Ofsetový tisk: - kompletní polygrafie do formátu B2 Výroba: - tisk propagační materiály, barevné katalogy, knihy, letáky, firemní tiskopisy, vizitky - knižní zpracování lepenou vazbou V2, šitou V1, vysekávání, skládání, rýlování - velkoplošný tisk.

Reklamní činnost, marketing. Aranžérské práce. Pořádání - výstavy - veletrhy. Kopírovací práce. Polygrafická výroba. Knihařské práce. Vydavatelská činnost.

Samolepky Vizitky, novoročenky, kalendáře Sítotisk (trička, dresy, tašky, deštníky, ...)

Služby: -propagační předměty -sítotiskové práce na papírovém i PE materiálu -samolepící folie -loga, značky, texty, grafika -barevné katalogy, prospekty -výstavy od návrhu po realizaci -světelné reklamy -autoplachty -informační systémy.

Grafické zpracování loga Výroba - reklamní billboardy Výroba - reklamní tabule, poutače - řezaná reklama Ofsetový tisk Grafické práce (brožury, letáky, ...) Inzertní noviny Internetové obchodydesign a redesign - výroba - www stránky Webhosting - registrace doménového jména

Moderní polygrafická společnost je vybavena tak, aby uspokojila co nejširší okruh zákazníků co největší možnou nabídkou zpracování zakázek .

Poskytování služeb ofsetové archové tiskárny a knihařství.

Výroba - osvěžovače vzduchu do aut ve formě stromečků a různých vonítek Ofsetový tiskknihtisk - výsek - tisk z fólie

Ofsetový tisk Sazba - grafické návrhy - DTP

agentážní činnost v oblasti kultury reklamní činnost.

Příprava a tisk: -propagační materiály -knihy s historickou a turistickou tematikou. -výroba pohlednic včetně nafotografování.

Tiskárna CAIZL Vám nabízí tisk až šestibarevných samolepicích etiket. Kvalitní a hezký obal je devizou každého výrobku a výrazná etiketa je jeho nedílnou součástí. Pro zvýraznění efektu, lesklosti, barevnosti a odolnosti lze etikety pokrýt vrstvou laku, a to na jakýkoli Vámi zvolený materiál. Etikety mohou být papírové, fóliové, metalické, ...

Reklamní agentura public relations Logotypy Billboard Tisk - katalogy - letáky - brožury - obaly - nálepky, ... Grafické práce - DTP studio Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign

Výroba, tvorba, zpracování : vizitky objednávkové kartičky dl - pozvánky, PF hlavičkové papíry obálky letáky brožury digitální a ofsetový tisk velkoformátový tisk a kopírování velkoplošné LED obrazovky Pardubice, Hradec Králové, Chrudim

Výroba vysoce kvalitních tiskovin: - vizitky - pohlednice - kapesní kalendáříky - desky s chlopněmi (i bez) - přání do nového roku (P.F.) - jídelní lístky (od 100 ks) - další tiskoviny tohoto typu - letáky - samolepky.

Tiskařské práce Výroba - knihy - brožury

Tiskárna: -reklamní letáky -samolepky -tiskopisy, vizitky -obálky -laminování -kopírování. Výroba: -razítka -gravírování reklamních předmětů -strojní reklamní výšivky -potisk textilu.